3-4 Bin TL Bütçeye Gaming Kulaklık Önerisi

Hocam bu mousepadle diğeri arasında 3 katı fark var mesela performans açısından bi farkı oluyormu ki bu kadar

Açıkçası çok hissedilebilir bir fark olduğunu düşünmüyorum, marka takıntın varsa wraith marka takıntın yoksa ulugames alman daha doğru olur. 😅

Açıkçası çok hissedilebilir bir fark olduğunu düşünmüyorum, marka takıntın varsa wraith marka takıntın yoksa ulugames alman daha doğru olur. 😅
Çok teşekkürler hocam bende bunu anlamıyordum işte nasıl bi fark olabilir ki diye düşünüyordum 😂

ATK Dragonfly A9 Plus kullanan tanıdığım çoğu kişide bir süre sonra scroll tuşu bozuldu sensör takıntısı yoksa onun yerine Aula V9 Pro öneririm.

Pro versiyonu 118,54 x 60,22 x 37,68 mm boyutunda 58 gram ağırlığında.
Pro Plus versiyonu 125 x 64 x 40 mm boyutunda 63 gram ağırlığında.
Aralarında boyut ve ağırlık haricinde bir fark yok.

Çok teşekkürler hocam bende bunu anlamıyordum işte nasıl bi fark olabilir ki diye düşünüyordum 😂
Bu forum dahil olmak üzere belki 100'den fazla kişiye A9 Plus önermişimdir bugüne kadar. Scroll tuşuyla ilgili sorun olduğunu ilk defa sizden duydum. Ek olarak Ulugames, Wraith, Xrades, Beast Espor olmak üzere bir sürü mousepad denemiş biri olarak arasındaki doku kalitesini, malzeme kalitesini, yüzey farkını ve performansını gözünüz kapalı bile anlarsınız o yüzden bütçeniz varsa öneririm.

Aula yerine kesinlikle gözüm kapalı A9 plus öneririm.

Bu forum dahil olmak üzere belki 100'den fazla kişiye A9 Plus önermişimdir bugüne kadar. Scroll tuşuyla ilgili sorun olduğunu ilk defa sizden duydum. Ek olarak Ulugames, Wraith, Xrades, Beast Espor olmak üzere bir sürü mousepad denemiş biri olarak arasındaki doku kalitesini, malzeme kalitesini, yüzey farkını ve performansını gözünüz kapalı bile anlarsınız o yüzden bütçeniz varsa öneririm.

Hocam a9 plus bana daha yakin gibi zaten de mousepad için 1500 çok fazla ulugamesin fiyatlarında daha iyi önerebileceğiniz var mı yoksa o iyi midir?

Google üzerinden "ATK Dragonfly A9 Plus scroll wheel sorunu" yazarsanız ne kadar insanın sorun yaşadığını görebilirsiniz.

Mousepad konusuna gelirsek bende bir çok mousepad kullandım fakat aralarında pek fazla bir fark göremedim. 10-15 günde bir doğru şekilde mousepad'i yıkadığın sürece iyi performans alabilirsin, özellikle yaz aylarında leş gibi terlerken tavsiyemdir.
CSGO: SMFC (CS2'de oynamadım) - Valorant: ASC2 / Günde 2-3 saat takılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,234,186
Üyeler
201,431
Son üye
Hazirim
Geri