Lol FPS Düşü Varmı Sizdede

Reaksiyon skoru
19
lole ne zaman bi güncelleme gelse benden her güncellemede -50 fps gidiyo bilgisayarı alalı 1 yıl oldu ilk indirdiğim zaman 700-800 arasıydı şimdi 200 bile görmüyor sizdede böyle bi sorun varmı
yoksa galiba ben özel biriyim aw bu ne
bi yasuo maçı attım evelynn kostümü vardı değişik adama her baktığımda 100 fps düşüyor zaten oyunu 150-170 arası oyjuyom adam bakınca oyun kasıyor

lole ne zaman bi güncelleme gelse benden her güncellemede -50 fps gidiyo bilgisayarı alalı 1 yıl oldu ilk indirdiğim zaman 700-800 arasıydı şimdi 200 bile görmüyor sizdede böyle bi sorun varmı
bi yasuo maçı attım evelynn kostümü vardı değişik adama her baktığımda 100 fps düşüyor zaten oyunu 150-170 arası oyjuyom adam bakınca oyun kasıyor
Lolde eşit davranman için aynı şartlarda oynaman adiliğini empatini geliştişyiriyor bence güzel

ms e de bi el atsa çok iyi olur aslında bende yayıncılar gibi 2 ms oynamak istiyom

Bu forum falcı forumu değil. Sistemin özelliklerini yazmadan cevap beklemek fal baktırmaya benzer.

Valla lolü 265K işlemcinin entegre ekran kartından oynuyorum, harici GPU yok yani. 240 ile başlıyor, 200 ile bitiyor yüksek/1440P'de.

Intel yapıyo' bu işi.

Geri