Amerika'dan Kasa Parçaları Satın Alma.

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar selamlar öncelikle
Sizlere bir kaç sorum olucak. Uzun zamandır kullandığım ( 6 Yıl ) Masaüstü bilgisayarım miladını doldurmaya başladı. Bu sebeple bilgisayar toplamayı planlıyorum ve yurt dışında akrabalarım bulunmakta ( Amerika - Almanya vs. ) Amerika için Slickdeals adında bir uygulama buldum ve bazı teklifler gördüm sizce mantıklımı veya sizlerin bana tavsiyeleri neler bütçe konusunda esnetme yapabilirim. ( 125 - 150 K )

1786564858540.webp

1786564907514.webp
1786564913844.webp

Ekler

• 1786564876297.webp
    1786564876297.webp
    12.9 KB · Hit: 20
150k ya burda da iyi sistem alırsın hocam.

Sizlere bir kaç sorum olucak. Uzun zamandır kullandığım ( 6 Yıl ) Masaüstü bilgisayarım miladını doldurmaya başladı. Bu sebeple bilgisayar toplamayı planlıyorum ve yurt dışında akrabalarım bulunmakta ( Amerika - Almanya vs. ) Amerika için Slickdeals adında bir uygulama buldum ve bazı teklifler gördüm sizce mantıklımı veya sizlerin bana tavsiyeleri neler bütçe konusunda esnetme yapabilirim. ( 125 - 150 K )

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
1800 dolar olanın ram mhz cl değerleri mevcutmu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

150k ya burda da iyi sistem alırsın hocam.
fiyatları görünce gözümden yaş aktı:peeposad:

Alıntıyı görüntüle
2.si Tr piyasasına göre iyi fiyat ama yinede pahalı o parayı vermezdim

Alıntıyı görüntüle
En üsteki i al tabikide

1800 dolar olanın ram mhz cl değerleri mevcutmu

fiyatları görünce gözümden yaş aktı:peeposad:

Hocam mesajınızı biraz geç gördüm kusura bakmayın altta tam olarak bilgiler yer almaktadır.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim iyi akşamlar iyi forumlar.

1786570223008.webp

Buralarda illa ki ucuz siteler vardır.Bu setuplar pahalı olsa dahi fakat.Amerikada bit pazarlarında asıl fırsat dönüyor.Bi yurt dışına seyehat edersenız oralara kesin gidin.

Hocam mesajınızı biraz geç gördüm kusura bakmayın altta tam olarak bilgiler yer almaktadır.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim iyi akşamlar iyi forumlar.

Alıntıyı görüntüle
sorun yok estağfurullah, özellikleri güzel lakin ülkemizdede iyi bir bilgisayar alabilirsiniz o bütçede hazır sistemlerde iyi fırsatlar geliyor

Ilk sistem 86.500₺ yapıyor. Burdan al diyen arkadaşlar tyt matematıkten 5 net yapamıyor cok dinleme onları.

O setin icinde ramle anakart sadece 90k burdan alırsan islemci 30k falan tamam o islemciye kadar cıkmana gerek yok ama aynı paraya burdan neden daha düşük modelini alasın?
Aldıklarının tr fiyatı
islemci 33k- ram 48k (corsair degil 16gbx4 viper hesapladim en uygundan) anakart 30k

Bu kadar ucuk almadan tr den alsan
9800x3d - 21k- ram yine 48k - anakrt cok ucma 15k =84k
Aynı paraya islemciyi ne anakartı yarı yarıya düşürdün neredeyse.

edit: islemci 9950x3d2 tr de zor buluyon bile islemci tek 40-50k.

yanına 5080 cek bide Tr fiyatindan 50-60k uyguna gelir

Son düzenleme:
Teşekkürler değerli düşünceniz için hocam.
İyi geceler dilerim iyi forumlar.
Düşüncenizi dikkate alacağım ve güncelleme yapacağım burayada.

Geri