Gm Game Master Gm-X1 Gaming Mini Akvaryum Kasası Alınır mı?

kratos_

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
1700
Merhaba GM Game Master Gm-X1 Tuştan Değişmeli 3x Rgb Fanlı Gaming Mini Akvaryum kasayı çok uygun buldum kendi kullandığım kasanın önündeki üç fanın ikisi bozuldu biride teklemeye başladı zaten ön tarafa 3 fan aldığımdada bu kasa parası olacak görüntüsünüde beğendim açıkçası sadece parçalar uyarmı çok anlamıyorum aşağıya parçalarımı bıraktım bilgili arkadaşlar uygunmu diye kontrol edebilirlermi

PARÇALARIM
GİGABYTE = A520M K V2
ramlarim = GSKİLL ripjawsW (biraz uzun olanlardan)
ekran kartım 3080 3 fanlı herhangi bir model olacak ( galiba GİGABYTE RTX 3080 GAMİNG OC olacak )
psu ve işlemci kasadan bağımsız ssd olarak m2 ssd oda sorun çıkarmaz
işlemci soğutucum = thermalright phantom spirit 120 se

kasanın linki = https://www.hepsiburada.com/gm-game...ni-akvaryum-m-atx-siyah-kasa-p-HBCV0000B47HAW

ve kasayı kullanan arkadaşlar varsa soğutma performansı hakkında bilgi verirse sevinirim

Anakart öndeki fanların üzerine biniyor hocam görsel olarak çok iyi durmaz, sırf akvaryum olsun diye böyle dandik kasalara yönelme bence. Daha sonra az daha iyisini alırsın para çıkınca. Zoko sitesinden kendi kasalarına ve Game In Game kasalara bakabilirsin, nispeten daha iyiler bu trendyol kasalardan.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Merhaba GM Game Master Gm-X1 Tuştan Değişmeli 3x Rgb Fanlı Gaming Mini Akvaryum kasayı çok uygun buldum kendi kullandığım kasanın önündeki üç fanın ikisi bozuldu biride teklemeye başladı zaten ön tarafa 3 fan aldığımdada bu kasa parası olacak görüntüsünüde beğendim açıkçası sadece parçalar uyarmı çok anlamıyorum aşağıya parçalarımı bıraktım bilgili arkadaşlar uygunmu diye kontrol edebilirlermi

PARÇALARIM
GİGABYTE = A520M K V2
ramlarim = GSKİLL ripjawsW (biraz uzun olanlardan)
ekran kartım 3080 3 fanlı herhangi bir model olacak ( galiba GİGABYTE RTX 3080 GAMİNG OC olacak )
psu ve işlemci kasadan bağımsız ssd olarak m2 ssd oda sorun çıkarmaz
işlemci soğutucum = thermalright phantom spirit 120 se

kasanın linki = https://www.hepsiburada.com/gm-game...ni-akvaryum-m-atx-siyah-kasa-p-HBCV0000B47HAW

ve kasayı kullanan arkadaşlar varsa soğutma performansı hakkında bilgi verirse sevinirim
1200 bandında alınır. bu tip kasalar için 1700 bandı pahalı

Anakart öndeki fanların üzerine biniyor hocam görsel olarak çok iyi durmaz, sırf akvaryum olsun diye böyle dandik kasalara yönelme bence. Daha sonra az daha iyisini alırsın para çıkınca. Zoko sitesinden kendi kasalarına ve Game In Game kasalara bakabilirsin, nispeten daha iyiler bu trendyol kasalardan.

Game In Game Cool Siyah 5x12cm Argb Fanlı M.atx bu modelde 2050 tl ve 5 fanlı fan olarak bile bana uygun geliyor ama fanlarının görüntüsü bence gm masterda daha iyi bu boyut olarak gm mastera kıyasla nasıl

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1200 bandında alınır. bu tip kasalar için 1700 bandı pahalı
2000 bandında varmıdır fan yerine en azından akvaryum kasa olsun hoş dursun diyeceğin

Geri