❌İndirim Bitti! Klassegear Feel Iem Kulaklık Type-C Versiyonu ₺800

Logitech G333 benimde çok beğendiğim ve hala kullandığım kulaklık. Yenisini bulsam yine aynısından alacağım ama yok maalesef. Benzeri önerebileceğin bir kulaklık var mıdır acaba rica etsem?
orjinalini bulabilirsen akgnin samsung için ürettiği kulaklık var jak girişli olanı

Ürünün önereni var mı alınır mı hiç IEM kullanmadım temu açıkken 150 liraya falan satılıyodu yine bu tip şeyler onlarla aynı kalitede midir acaba

Ürünün önereni var mı alınır mı hiç IEM kullanmadım temu açıkken 150 liraya falan satılıyodu yine bu tip şeyler onlarla aynı kalitede midir acaba
Kendim kullanıyorum, çok büyük beklentiniz yoksa CS2, Valorant, hikayeli oyunlar ve müzikte tatmin ediyor. Tek çekingem ben JAK versiyonunu Apple DAC ve daha kaliteli ses kartları ile kullandım. Type-C sürümünde dönüştürücü de yolluyorlar, kasaya onunla takıyorsunuz. Eğer beyaz gürültü vb. engelliyorsa sorunsuz kullanılır. H2002P gibi ₺0-2000 arası çoğu USB kulaklıktan iyi bence sesi.

Bu arada kulağa takılan kısmı da bayağı küçük olduğundan konforlu. Sadece kablosu fiyatına göre biraz kalitesiz, daha kaliteli IEM kabloları gördüğümden tırt kalıyor biraz.

Marifet 800 e 900 e daha iyisi varsa önermek. Bütçeyi artırınca daha iyilerinin alınabileceğini herkes biliyor.
Haklısın onu unutmuşum ama TR'de yok zaten dediğin gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com/Bluetooth-Adapter-Wireless-Waterproof-CCA/dp/B09M9WJVS2?th=1 şöyle bir şey var sanki trdede görmüştüm bunlardan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.kzturkiye.com/kz-az09-pro-bluetooth-modul varmış
4K ne hocam o fiyata kaliteli 2 tane IEM alınır boş iş.

Kefin klean sv. Typce versiyonu al ses nasıl kasılıyor izle. Kulak üstü kulaklığı eline almazsın daha. 3k fiyatı var ama sonuna kadar hak ediyor. İçinden çıkan altın nozulları tak nokta atışı ses kasılıyor

Ben waner sg2 red lion edition 3.5mm kullanıyorum direkt laptopa taktım apple dac ile kalite artışı olur mu yoksa laptoplarda fark etmez mi? dip ses vs. yok gayet güzel ses alıyorum.

Ben waner sg2 red lion edition 3.5mm kullanıyorum direkt laptopa taktım apple dac ile kalite artışı olur mu yoksa laptoplarda fark etmez mi? dip ses vs. yok gayet güzel ses alıyorum.
Dip ses, parazit, beyaz gürültü yoksa ve boğuk değilse öyle kullan. Daha kaliteli IEM'lerde, kaliteli ses kartları fark yaratıyor. Giriş seviyesinde parazit vb. yoksa ses kartına fazla ihtiyacınız yok.

Red lion için apple dac alabilirsin. Laptopındaki dac lowendleri şişirir, red lion zaten bassy iyice çamurlaşır.

Çoğu yanıtı okudum ama haladaha bir tavsiye göremedim dostlar yok mudur tavsiyeniz ? G333 denmiş ama bulunamıyor . 4klım ürün de iem için çok

Çoğu yanıtı okudum ama haladaha bir tavsiye göremedim dostlar yok mudur tavsiyeniz ? G333 denmiş ama bulunamıyor . 4klım ürün de iem için çok
Yeni konu açarsan daha iyi olur. İsteklerini belirt ona göre yazarlar.

Geri