Dgs Tercih Listem Nasıl?

GermiyanWithPlan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,338
evet dostlar sınavda biraz sıvadım beklediğim netden sadece 0.75 eksiği geldi ama 5 puan geriye kaydı

mühendislik gelmediği kesin,İİBF bölümlerinden devam etmeyi düşünüyorum

öncelik şunu belirteyim,ERASMUS+ üzerinden youthpass aldım,yıllar seviyesinde nalburluk-esnaflık deneyimim var
ticaretden anlıyorum bakabilirsin steam üzerinden trade yapıp para kazandığım bir seri var forumda
gençlik meclisinde varım bu tür etkinliklere katılmaktan çekinmem

bu saydığım bölümlerin hepsi ingilizce bu arada,puanım 242.6 EA için,Sıralama 27.7K

teşekkürler

@Çatlı Reis

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-13 193958.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-13 193958.webp
    34.4 KB · Hit: 39
Benim rezillik te bu 18. Soru sag olsun patladik
vay aw geçmiş olsun hocam beni morali bozuldu şuan bende denemek için girdim bu sene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hoca bide ben ilk kez dgs girdim tercihleri gene yks gibi mi yapıyoruz sistemden ne zaman açılıyo bir bilginiz var mı

vay aw geçmiş olsun hocam beni morali bozuldu şuan bende denemek için girdim bu sene

hoca bide ben ilk kez dgs girdim tercihleri gene yks gibi mi yapıyoruz sistemden ne zaman açılıyo bir bilginiz var mı
Aga valla rezillikti benim icin

Usta sen kaç yaptın

evet dostlar sınavda biraz sıvadım beklediğim netden sadece 0.75 eksiği geldi ama 5 puan geriye kaydı

mühendislik gelmediği kesin,İİBF bölümlerinden devam etmeyi düşünüyorum

öncelik şunu belirteyim,ERASMUS+ üzerinden youthpass aldım,yıllar seviyesinde nalburluk-esnaflık deneyimim var
ticaretden anlıyorum bakabilirsin steam üzerinden trade yapıp para kazandığım bir seri var forumda
gençlik meclisinde varım bu tür etkinliklere katılmaktan çekinmem

bu saydığım bölümlerin hepsi ingilizce bu arada,puanım 242.6 EA için,Sıralama 27.7K

teşekkürler

@Çatlı Reis
Kanka tercih listen gayet iyi bence.

Usta ben teyzemlerle konuştum marmara iü hacettepe ve osmangazi yaz bir de deu iktisat yaz sadece dediler
Hangisini istiyorsanız onları yazın hocam. Yaptığınız listede zaten garanti gelecekler de var gelmesi zor olanlar da var. İllaki biri gelir. Bundan sonra isteğinizi yaşam şartlarınıza göre değerlendirirsiniz.

Geri