MSI G2712f İade Edip Aoc 27g4ha Alayım mı?

Reaksiyon skoru
1
Merhaba abilerim geçen gün MSI G2712F monitörü satın aldım. Işık sızıntısı gördüm biraz belki normaldir falan diye kullandım 13 gün. Bugün artık canımı sıktı dedim ki 1 kere alıyorum iade talep edeyim. Biraz baktım aynı kalitede AOC 27G4HA monitörü buldum. Sizce bu değişimi yapmalı mıyım?

1786727622557.webp
1786727644201.webp
1786727668206.webp

Merhaba abilerim geçen gün MSI G2712F monitörü satın aldım. Işık sızıntısı gördüm biraz belki normaldir falan diye kullandım 13 gün. Bugün artık canımı sıktı dedim ki 1 kere alıyorum iade talep edeyim. Biraz baktım aynı kalitede AOC 27G4HA monitörü buldum. Sizce bu değişimi yapmalı mıyım?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam ışık sızması sorunu istemiyorsanız tclnin yeni miniled bi ekranı var bütçenizi artırabilirseniz 10 bin liraydı sanırsam onu düşünün derim

hocam ışık sızması sorunu istemiyorsanız tclnin yeni miniled bi ekranı var bütçenizi artırabilirseniz 10 bin liraydı sanırsam onu düşünün derim
Hocam o bütçelere çıkmam imkansız bilgisayarım da çok iyi değil zaten. Ben sadece bu ışık sızıntısı garibime gitti o yüzden aoc'yi alsam bu kadar büyük problemler yaşar mıyım üstüne vereceğim paraya değer mi gibisinden merak ettim. Bilgisayarım iyi olsa 2k monitör almak isterim zaten :D Teşekkür ediyorum tekrardan.