Öneri Fh6 ve Ets2 İçin Direksiyon Seti Önerisi

lux739

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
96
Bütçe
9999
Genel olarak araştırdığımda G29 ve PXN V10 tavsiye edildiğini okudum, fakat çok fazla kullanacağımı düşünmüyorum seti o yüzden 20k civarlarına çıkmak istemiyorum. Aklımda Rapmage V902 ve Rampage SPEED W20 var çok büyük bir beklentim de yok açıkcası ufak da olsa tatmin olayım yeter diye bakıyorum. Sizce bu iki modelden biri alınır mı? Alınırsa da iki modelin farkları ne? Başka bir önerisi olan var mı? İkici el'e çok sıcak bakmıyorum.

Pxn v10dan aşağı direksiyon seti alma Önerisi alacaksın altta full

V902 ve W20 alınmaz çünkü ikisinde de Force Feed Back yok. İlla çok ucuz olmasını istiyorsan 8-9K civarına ikinci el G29 kovalayabilirsin. Çok sesli ve takırtılı çalışır ancak en azından Force Feed Back var.

1 ay kullanıp satarım diyorsan aldığın fiyatın bir önemi var mı ki? Satacağın zaman da aynı fiyata satacaksın.

1 ayda direksiyondan ne anlayacaksınız ki? Verdiğiniz paraya yazık günah. İş olsun diye oyuncaktan bozma direksiyonlardan alacağınıza hiç almayın bir şey kaybetmezsiniz.

Genel olarak araştırdığımda G29 ve PXN V10 tavsiye edildiğini okudum, fakat çok fazla kullanacağımı düşünmüyorum seti o yüzden 20k civarlarına çıkmak istemiyorum. Aklımda Rapmage V902 ve Rampage SPEED W20 var çok büyük bir beklentim de yok açıkcası ufak da olsa tatmin olayım yeter diye bakıyorum. Sizce bu iki modelden biri alınır mı? Alınırsa da iki modelin farkları ne? Başka bir önerisi olan var mı? İkici el'e çok sıcak bakmıyorum.
gamepad al hocam

Gamepad al veya direksiyon kiralama siteleri var oralardan kiralayabilirsin çok kullanmayacaksan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,380
Üyeler
201,476
Son üye
kutimiata
Geri