İncehesap'ın Yaptığı Şey Legal mi ?

ya bu adamlar ne kadar ahlaksız ne kadar sahtekar. hiç mi değişmez bunlar ya

ayrıca eklemek isterim 6 hafta önce HB İncehesap satıcısından wdblue m2 500gb ssdsini aldım . Kardeşimin sistemini satacaktım geldikten 2 gün sonra test imkanım oldu , arızalı gelmiş değişim talebi oluşturdum talep ertesi gün onaylandı onunda ertesi günü değişim için gönderdim , baktım 1 hafta oldu dönen kimse yok desteğe yazmaya başladım değişim reddi 3 haftada geldi ürünü siz bozmuşsunuz denildi , THH başvurmak için hepsiburada müşteri hizmetlerine tekrar yazdım gerekli bilgileri istedim , markadan isteyeceklerini söylediler 4 gün sonra HB tarafından aradım "ürün tarafınıza kargolandı üründe arıza olmadığı test edildi"denildi ürün elime geldi çalışıyordu.
Sisteme takarken fark ettim SN'nı not almıştım farklı SN ile bir ürün göndermişler.

Muhtemelen THH'nde haksız çıkacaklarını anlayıp siz bozmuşsunuzu>ürün arızalı değile çevirip yeni ürün gönderdiler böyle markalar nasıl ceza almıyor anlamıyorum

9070xt yazılmış model yok 80 plus yazılmış model yok bu ülkede satıcılar neden sahtekar? Marketteki üründen tuttu teknolojisine kadar, uzak durun almayın şunlardan toplama sistem

Geri