🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Hayırlı olsun. Hangi rengi almıştınız. Resim paylaşma imkanınız var mı. Bende bailey almıştım..ptesi gelir muhtemelen
Bailey almıştım şuanlık memnunum hissiyatı çok güzel. Karanlıkta klavyeye bakarak yazıyorsan seni üzebilir tuşlar ışık geçirmiyor belli olmuyor yazılar. İlerde keycap alınabilir benlik bir sorun yok bakmadan yazıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bailey rengi bayadır stokta yoktu ama siz ne zaman aldınız? Kablosuz model değil mi?
2 hafta önce ön siparişe açılmıştı o zaman siparişi verdik. 2-3 gün önce baktığımda stok bitmişti. Kablosuz model.

Ekler

• 1000084258.webp
    1000084258.webp
    84.3 KB · Hit: 65
Son düzenleme:
Bailey almıştım şuanlık memnunum hissiyatı çok güzel. Karanlıkta klavyeye bakarak yazıyorsan seni üzebilir tuşlar ışık geçirmiyor belli olmuyor yazılar. İlerde keycap alınabilir benlik bir sorun yok bakmadan yazıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 hafta önce ön siparişe açılmıştı o zaman siparişi verdik. 2-3 gün önce baktığımda stok bitmişti. Kablosuz model.
Sağolsın hocam. Topografik keykap amıştım. Gerekirse onları takarım

Sağolsın hocam. Topografik keykap amıştım. Gerekirse onları takarım
Bu arada klavye kutusunun içinden bu çıkıyor. Desteğe yazdım pazar günleri destek yokmuş yarın cevap vercekler. Ne kodu veriyorlar merak ettim.

Ekler

• 1000084264.webp
    1000084264.webp
    67.5 KB · Hit: 32
Geri