Ücretsiz Yapay Zeka Önerileri

Bugragain

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhabalar iyi forumlar, eskiden tek bir site üzerinden ücretsiz olarak premium sürümlerini kullanabildiğimiz yapay zeka siteleri vardı hala aktif olan kullandığınız var mı, veya önerebileceğiniz,
Mobile developer olarak soruyorum genelde claude kullanıyorum, yazılım asistanı gibi.

Hocam ücretsizden ziyade 100 liraya gemini pro üyeliği satılıyordu 18 aylık onlara bakabilirsin
öncelikle geri dönüşün için teşekkür ederim, fakat chat için gemine 5/10 diyebilirim ama kod kısmına sokamam bile, kullandım lakin anlaması ve bunu geri aktarması çok zayıf istediğini 7 8 defa revize ettirmen gerekiyor ve başta verdiğini komutu unutuyor sana kendisi bir şeyler tasarlıyor çok saçma GPT de aynı kılasmanda benim istediğim ya dediğin gibi çok düşük bir ücrete token vs almak ya da beleşe girip claude kullanmak :D

öncelikle geri dönüşün için teşekkür ederim, fakat chat için gemine 5/10 diyebilirim ama kod kısmına sokamam bile, kullandım lakin anlaması ve bunu geri aktarması çok zayıf istediğini 7 8 defa revize ettirmen gerekiyor ve başta verdiğini komutu unutuyor sana kendisi bir şeyler tasarlıyor çok saçma GPT de aynı kılasmanda benim istediğim ya dediğin gibi çok düşük bir ücrete token vs almak ya da beleşe girip claude kullanmak :D
Hocam antigravity de Claude kullanma hakkı da veriyor Gemini ama fazla olmayabilir.

Valla çok iyi sorun eğer ki varsa paylaşın bana da çok lazım yazılım işlerinde claude bu konuda iyi de pahalı

Valla çok iyi sorun eğer ki varsa paylaşın bana da çok lazım yazılım işlerinde claude bu konuda iyi de pahalı
araştırıyorum hala fakat arena.ai diye bir site buldum çoğu yapay zekayı ve ücretli sürümlerini tek bir çatı altına toplamışlar chat kısmına gelip oradan yapay zeka seçebiliyorsun şu anda claude'nin 5 sürümü aktif bir göz gezdir derim

Geri