NZXT H6 Flow Kasa Sorusu+ Kasa Önerisi Lazım

Nail0303

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12.000
Nzxt h6 flow almayı düşünüyorum ve içinede Asus TUF Gaming TR120 ARGB Reverse 3Lü +Asus TUF Gaming TR120 ARGB Siyah 12 cm egzoz olacak şekilde takmayı düşünüyorum anakartım ise Asus TUF Gaming B850M-PLUS WIFI7. ARGB uyuşmazlığı ve benzeri sıkıntı yaşarmıyım bilgisi olan varmı? Bütçe 12k başka kasa önerisi olan varsa Onlarada bakabilirim.

Kasanın alt tarafı sadece 140mm destekliyor yalnız. Ona göre alıyorsun değil mi?

Argb uyuşmazlığı olamaz. H6 Flow tarzı istersen APNX V1 var kullanıyorum öneririm çok güzel kasa.

al tarafına takmayacağım ön tarafındaki fanları iptal etmeyi düşünüyorum onların yerine takacağım
Bence alt tarafada al. Çok sırıtır orası boş durusa. Bende çok sırıtıyordu. Bunun dışında ARGB ve fanlar için kontrolcü alabilirsin. Daha iyi olur. 3 tane ARGB portu var çünkü anakartta.

Argb uyuşmazlığı olamaz. H6 Flow tarzı istersen APNX V1 var kullanıyorum öneririm çok güzel kasa.

olabilir fakat siyah stok kalmamış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence alt tarafada al. Çok sırıtır orası boş durusa. Bende çok sırıtıyordu. Bunun dışında ARGB ve fanlar için kontrolcü alabilirsin. Daha iyi olur. 3 tane ARGB portu var çünkü anakartta.
kontrolcü ne önerebilirsin peki bilginiz varmı acaba?

olabilir fakat siyah stok kalmamış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben kontrolcü kullanmıyorum. Onu bilen ve kullanan bir kişinin cevaplaması iyi olur.

ARGB Portları 3 veya 4 fanın daisy-chainini kaldıracaktır yüksek ihtimal. 3A falan oluyor çünkü argb portları. Daisy Chain yaparak kullanabilirsin kontrolcü zorunlu değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,199
Üyeler
202,222
Son üye
Adobehs244
Geri