Bu İnternet Fiyatları Ne Böyle?

Akanzai

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Benim taahhütümün bitmesine 1 ay kaldı.Şuan 100Mbps Vodafone ev internetine 500 TL ödüyorum.Sekiz senedir Vodafone kullanmama rağmen bana çıkan en düşük tarife ücreti 870 TL.Bu yüzden diğer firmalarada bakayım dedim Türkcell 950 TL, Türk Telekom 1000 TL yakın, Türknet 950 TL, Kablonet 900 TL.Fiyatları aklım almıyor.Tamam zamlanacaktı elbet ama bu biraz bana fazla geldi.Yok mu daha ucuza 100 Mbps taahhütlü ev interneti ona geçeyim.

Saçmalık tamamen 1gb için 1300 veriyorum bende

Benim taahhütümün bitmesine 1 ay kaldı.Şuan 100Mbps Vodafone ev internetine 500 TL ödüyorum.Sekiz senedir Vodafone kullanmama rağmen bana çıkan en düşük tarife ücreti 870 TL.Bu yüzden diğer firmalarada bakayım dedim Türkcell 950 TL, Türk Telekom 1000 TL yakın, Türknet 950 TL, Kablonet 900 TL.Fiyatları aklım almıyor.Tamam zamlanacaktı elbet ama bu biraz bana fazla geldi.Yok mu daha ucuza 100 Mbps taahhütlü ev interneti ona geçeyim.
1gbps için Turkcell'e 700₺ ödüyorum. Sene başı taahhüt yeniledim.

turknet 12 ay pesin odeyince 750ye geliyodu 3 taksitle odeyebiliyosun ona bi bak istersen altyapi varsa 1000 mpbs

Dolar da bir artış yok, asgari ücrete ara zam yok bunlar ne için bu kadar fiyatı yükseltiliyorlar inanılmaz cidden. Turknet de pesin ödeyince avantajlı gibi duruyor ama zaten o toplu parayı ppf'e koysan her ay içinden ödesen daha avantajlı keriz silkeleme başka bir şey değil

Selamlar, Turknet Gigafiber var mı bulunduğunuz yerde? Ben 1000 mbps kullanıyorum memnunum

Geri