Ocypus Iota A62 Nasıl??????

Akycnn

80+
Reaksiyon skoru
136

arkadaşlar selam 7500f işlemci kullanıyorum ve bu soğutucuyu almayı düşünüyorum. kullanan var mı? veya önereceğiniz başka bir soğutucu var mı???

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Noctua & Phantom Spirit > Ioata A62 = Peerles Assasin = Royal Knight = Frost Commander = FSP MP7 = Scythe Mugen 6 DBE

Bütçene göre, tasarımını beğendiğin herhangi birini seçebilirsin.

arkadaşlar selam 7500f işlemci kullanıyorum ve bu soğutucuyu almayı düşünüyorum. kullanan var mı? veya önereceğiniz başka bir soğutucu var mı???
A40 çift fan al o hayli hayli yeter

Bu paraya 7500f için soğutucu almak mantıksız bence. Bu bütçelere çıkıyorsan neden sıvı soğutma almıyorsun ? Bende 7500f için ocypus delta l36 sıvı soğutmasını kullanıyorum 2200e almıştım galiba

Ben de 7500F kullanıyorum ama bence bu işlemcinin üçte birine varan fiyatlara soğutucu almak gereksiz. Burst Assasins 120 SE kullanıyorum stress testinde 77 dereceyi geçirtemedim.

Bu paraya 7500f için soğutucu almak mantıksız bence. Bu bütçelere çıkıyorsan neden sıvı soğutma almıyorsun ? Bende 7500f için ocypus delta l36 sıvı soğutmasını kullanıyorum 2200e almıştım galiba
hocam sıvı soğutmayla ilerde uğraşmak istemiyorum açıkçası kule tipi daha güvenli geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de 7500F kullanıyorum ama bence bu işlemcinin üçte birine varan fiyatlara soğutucu almak gereksiz. Burst Assasins 120 SE kullanıyorum stress testinde 77 dereceyi geçirtemedim.
hocam birazda ileriye yönelik gibi düşündüm elde para varken alayım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,344
Üyeler
202,582
Son üye
koziro23
Geri