Takip bana da lazım
Mavi rengi stokta yok galibaUruchi Mag-Safe Cüzdan – iPhone 12/13/14/15/16 Serileri için Manyetik Kartlık, Güçlü Mıknatıs, RFID Koruma, Premium Deri, 3 Kart Kapasiteli, Şık & Hafif Tasarım (Gri, Modern) : Amazon.com.tr: Elektronik
Uruchi Mag-Safe Cüzdan – iPhone 12/13/14/15/16 Serileri için Manyetik Kartlık, Güçlü Mıknatıs, RFID Koruma, Premium Deri, 3 Kart Kapasiteli, Şık & Hafif Tasarım (Gri, Modern) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
bu tarz bir şey bulabildim ben
Minesk kullanıyorum, fiyatına göre gayet iyi.
3 kart olması biraz üzdüMinsk marka öneririm...
Minesk iPhone için Magsafe ile Uyumlu Cüzdan Manyetik Kartlık Yenilenmiş V2 Güçlü Mıktanıs ile Süper Yapışma ve Sağlam Tutuş (Siyah, Modern) : Amazon.com.tr: Elektronik
Minesk iPhone için Magsafe ile Uyumlu Cüzdan Manyetik Kartlık Yenilenmiş V2 Güçlü Mıktanıs ile Süper Yapışma ve Sağlam Tutuş (Siyah, Modern) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
güçlü müdür aliexpress den apple logolu almıştım ama çokta iyi tutmuyordu bu nasıldırMinesk iPhone için Magsafe ile Uyumlu Cüzdan Manyetik Kartlık Yenilenmiş V2 Güçlü Mıktanıs ile Süper Yapışma ve Sağlam Tutuş (Siyah, Modern) : Amazon.com.tr: Elektronik
Minesk iPhone için Magsafe ile Uyumlu Cüzdan Manyetik Kartlık Yenilenmiş V2 Güçlü Mıktanıs ile Süper Yapışma ve Sağlam Tutuş (Siyah, Modern) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
buyur hocam
iyi hocam bende vargüçlü müdür aliexpress den apple logolu almıştım ama çokta iyi tutmuyordu bu nasıldır
bu fiyatlar biraz pahalı biraz daha ekleyip spigen almak daha mantıklı geliyorMerhabalar hocam hem minesk hemde 5 karta kadar kapasiteli bi göz atın isterseniz
Minesk iPhone için Magsafe ile Uyumlu 2’si 1 Arada Cüzdan ve Stand Manyetik Kartlık Yenilenmiş V2 Güçlü Mıktanıs ile Süper Yapışma ve Sağlam Tutuş (Lacivert, Stand) : Amazon.com.tr: Elektronik
Minesk iPhone için Magsafe ile Uyumlu 2’si 1 Arada Cüzdan ve Stand Manyetik Kartlık Yenilenmiş V2 Güçlü Mıktanıs ile Süper Yapışma ve Sağlam Tutuş (Lacivert, Stand) : Amazon.com.tr: Elektroniklink.amazon
spigen daha iyi mr algidabu fiyatlar biraz pahalı biraz daha ekleyip spigen almak daha mantıklı geliyor