Samsun55Kuzey
80+
- Reaksiyon skoru
- 157
Pg32ucdm3 al sen
amma zevksiz bir tercih. bu bildiğin düz monitör yahu.
Türkiyede satılsa Kuycon alacam ama satılmıyor. Evime sıradan bir şey koymam ben.
Pg32ucdm3 al sen
Tcl lin bu monitörlerinde kalite kontrol sorunu var. Monitörlerin fiyatı da bu yüzden düşük zaten. Arkadaşım 2 tane aldı ikisinde de 2 şer tane ölü pixel çıktı.Yanlış anlaşılmak gibi istemem ama, Üretilen panel aynıysa bazıları blooming görebiliyorsa bence bu diğerlerinin farkına varamadığı veya varamayacağı koşullarda monitör kullandığı düşüncesindeyim.
Mesela bendeki tv'de smearing oluşuyor.
Satın almış 100 kişiden toplasanız 10 kişi fark ediyordur.
Apple studio display önerirdim.amma zevksiz bir tercih. bu bildiğin düz monitör yahu.
Türkiyede satılsa Kuycon alacam ama satılmıyor. Evime sıradan bir şey koymam ben.
Genel olarak Çin üretimi diyebiliriz ona ya.Tcl lin bu monitörlerinde kalite kontrol sorunu var. Monitörlerin fiyatı da bu yüzden düşük zaten. Arkadaşım 2 tane aldı ikisinde de 2 şer tane ölü pixel çıktı.
Apple studio display önerirdim.
Başlıktaki monitör gibi 2304 bölgesel karartma ile geliyor.
Ama fiyatı biraz tuzlu
![]()
Studio Display XDR
27 inç 5K Retina XDR ekran. 2000 nit HDR. P3 + Adobe RGB. 120 Hz ve Uyarlanabilir Eşzamanlama. Profesyoneller için mükemmel.www.apple.com
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Genel olarak Çin üretimi diyebiliriz ona ya.
Ktc, gamepower ve rampage gibi markaların monitörlerin de çok ölü piksel konusu görüyorum.
Şu markaya bakın bi.Apple studio display önerirdim.
Ama fiyatı biraz tuzlu
![]()
Studio Display XDR
27 inç 5K Retina XDR ekran. 2000 nit HDR. P3 + Adobe RGB. 120 Hz ve Uyarlanabilir Eşzamanlama. Profesyoneller için mükemmel.www.apple.com
Alıntıyı görüntüle
Ktc, gamepower ve rampage gibi markaların monitörlerin de çok ölü piksel konusu görüyorum.
Panel teknolojisi olarak düz IPS gibi gördüm.Hocam Kuycon u bunun için istiyordum aslında. Çin e yolum düşerse alabilirim belki ama kutusu taşıması filan eziyet. Apple ürünlerinden bir defa aldım ve bir daha almamaya karar verdim. sevemedim ne iphone ne macbook ne watch. bir de airpods pro 2 iyiydi.
neyse bu TCL i takip ediyorum.
Şu markaya bakın bi.
Monitors
kuycon.it
efsane ürünler ve güzel fiyatlar.
www.tcl.com
ama mat pişmanlık..Panel teknolojisi olarak düz IPS gibi gördüm.
Eğer öyle ise eskidi artik.
Apple çakması tasarım bir monitör arıyorsaniz almanız gereken monitör şu;
Bang&olufsen ses sistemi ile geliyor.![]()
TCL 32X3A 32 İnç 4K UHD OLED+ Monitör | TCL Turkey
Yeni nesil OLED+ teknolojisinden ilham alan TCL 32X3A 32 İnç 4K UHD OLED+ Monitör, daha az renk saçılmasıyla son derece keskin metinler ve derin gölge detayları sunar.www.tcl.com
Mat panel olmasa ben bile düşünüyordum.
Panel teknolojisi olarak düz IPS gibi gördüm.
Eğer öyle ise eskidi artik.
Apple çakması tasarım bir monitör arıyorsaniz almanız gereken monitör şu;
Bang&olufsen ses sistemi ile geliyor.![]()
TCL 32X3A 32 İnç 4K UHD OLED+ Monitör | TCL Turkey
Yeni nesil OLED+ teknolojisinden ilham alan TCL 32X3A 32 İnç 4K UHD OLED+ Monitör, daha az renk saçılmasıyla son derece keskin metinler ve derin gölge detayları sunar.www.tcl.com
Mat panel olmasa ben bile düşünüyordum.
O zaman tcl tam size göre.hocam ben de üst postlarda bunu almaktan bahsediyorum.
Gece gündüz kullanacağımdan değil bu arada. arada laptopu bağlayayım iş ytapayım ya da oyun oynayayım filan.
yoksa sistem kuracak değilim.
Hem iş hem de oyun amaçlı monitör arayan biri için inanılmaz kötü değil bence.ama mat pişmanlık..
70e depoya geliyor nano texture camlıApple studio display önerirdim.
Ama fiyatı biraz tuzlu
![]()
Studio Display XDR
Alıntıyı görüntüle