Çözüldü✓ 5070 4k Medium/Yüksek Oyun İçin Yeterli mi?

Hocam bence troll çünkü 1-2 sene idare etsin daha üst modele geçecem diyor o kadar kısa sürede ğst modele geçen adam çoktan 5070 almış olurdu ayrıca 1.5 senelik raştırmamı olur😁

Bu arada benim üstümde ki yanıtladığın kişi bilgisayar mühendisi derken senin önerdiğin 9070XT’ye atıfta bulunarak “AMD kart’ın sorunlarıyla uğraşa uğraşa bilgisayar mühendisi olursun” demek istemiş ki eğer ironi veya espiri amaçlı değilse boş yapmış AMD 6000 serisinde zaten düzelmişti yavaştan 7000 serisinde de sorunları çözdü 9000 serisi piyasaya çıktığında ise AMD driverları vs. Çok iyi çalışırken Nvidia ekran kartlarında port yüzünden yanmalar ve driver sorunları vardı hatta reddite vs. Globalde insanlar “ AMD Nvidia ya sabotaj için ajan soktu” diye espiriler yapıyordu
Hocam ben nvidia yapay zeka işlemleri ve cuda çekirdekleri olduğu için daha iyidir diyerek öyle cevap verdim hiç öyle düşünmemiştim.Bence arkadaşa ceza lazımda çünkü kaç kez troll konu açmış ama onu ben karar veremem.Artık zaten rdna 5 ile mükemmelliğe kavuşacak amd ben 5090/6090 ilr kapışacağını duyduğum söylentiler var ve fsr 4 ile arayı kapatan amd bence artık fsr 5 ile öne yada eşit olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,298
Üyeler
202,565
Son üye
onurpoyrazylmz
Geri