R

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• R
      Ramocan33, RTX 5070 2-3 Yıl 4k Oyun Götürür Mü? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      4k high dlss kalite ayarlarda vram kullanımı ortalama 8.5gb oluyor 9gb geçmiyor böyle oynamayi düşünüyorum fg açınca vram kullanımı 1gb fazla oluyor...
    • R
      Ramocan33, Ekran Kartı kategorisinde RTX 5070 2-3 Yıl 4k Oyun Götürür Mü? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba Arkadaşlar bütçem Ne yazık ki 5070 ti yetmiyor yıl sonunda düşer mi bilmiyorum ama sürekli zamlar kapıda oluyor direk 5070 alabilirim bana amd al...
    • R
      Ramocan33, 4k İçin 5070 Yeterli mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Amd ye yanaşmıyorum sebebi ise editörlük ve yapay zekaylada uğraşıyorum ondan nvidia daha önde tabikide biliyorum Rx 9070 xt nin daha güçlü olduğunu rakibi...
    • R
      Ben ztn 60 serisinde yükseltme yapicam maximum bu kartı 2030 a kadar kullanırım o zamana kadar da 4k yüksek ayarlarda dlss mfg teknolojileri ile oynatmaz mi...
    • R
      Doku yükleme hızını düşürüp grafiği ultradan yükseğe çekip dlss kalite bazen dengeli yaparsam vram kullanımı baya düşer bence
    • R
      Ramocan33, Ekran Kartı kategorisinde 4k İçin 5070 Yeterli mi? başlıklı bir konu açtı.
      4k yüksek/ultra aaa oyunlar oynicam çoğunlukla the last of us resident evil serileri rt ve ışın izlemeyle işim yok dlss mfg kullanicam 5070 12gb vram 192...
    • R
      Ramocan33, Ekran Kartı kategorisinde 4k Oyunlar İçin Ekran Kartı Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar 4k yüksek/ultra ayarlar fsr/dlss mfg fg gibi teknolojileri kullanarak oyun oynicam bütçem 50k 2.el sıfır fark etmez Rx 9070 xt 38k mi...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,307
Üyeler
202,849
Son üye
Yck^
Geri