100 Bin TL'ye 7800x3d 9070xt Kasa Bitfenix mi Vengo Mu + Hava Soğutma Tavsiyesi ?

Emir Çip

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
100.000

Ramleri Goodram 32 gb olanı yaptım.
Soğutucu olarak en ucuzunu seçtim ekstra hava soğutma almayı düşünüyorum başka soğutma önermediği için.

Kasayı vg22al , Ramleri Goodram 32gb seçince sistemin fiyatı 98.754 tl yapıyor. Parafla 6 taksit.
Sorum genel olarak sistem nasıl ? Ekran kartı malum amd ramler goodram, mavi ekran takılmalar vb. sorun yaratır mı
Kasa olarak hangisini almalıyım ? hangisinin psu su daha iyidir ? (tipi çok umrumda değil psu iyi olsun yeter) bitfenix yeter mi yoksa değiştirip vento vg20al vg22al bakmalıyım yada daha iyisi.
Sistemde değiştirilebilir soğutucu varmı?
2 fanlı hangi hava soğutmamayı önerirsiniz ? (2 bin lirayı mümkünse geçmesin)

1787050286629.webp

Ramler hynix a-die. Goodram iyi marka ayrıca. Sistem stabil değilse nvidiada da sorun yaşarsın şu amd mavi ekran olayları baydı artık

Ramleri Goodram 32 gb olanı yaptım.
Soğutucu olarak en ucuzunu seçtim ekstra hava soğutma almayı düşünüyorum başka soğutma önermediği için.

Kasayı vg22al , Ramleri Goodram 32gb seçince sistemin fiyatı 98.754 tl yapıyor. Parafla 6 taksit.
Sorum genel olarak sistem nasıl ? Ekran kartı malum amd ramler goodram, mavi ekran takılmalar vb. sorun yaratır mı
Kasa olarak hangisini almalıyım ? hangisinin psu su daha iyidir ? (tipi çok umrumda değil psu iyi olsun yeter) bitfenix yeter mi yoksa değiştirip vento vg20al vg22al bakmalıyım yada daha iyisi.
Sistemde değiştirilebilir soğutucu varmı?
2 fanlı hangi hava soğutmamayı önerirsiniz ? (2 bin lirayı mümkünse geçmesin)

Alıntıyı görüntüle
Hocam kasa 360 destekliyor sanırım bence direkt liqmaxflo 360 alın hem daha dolu durur hemde soğutması fiyatında müthiş bir ürün

Geri