Tyt Matematik Çalışma Nasıl Olmalıdır?

yufus.xyz

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bu sene 12. sınıf sayısal öğrencisiyim lisenin basından beri dersleri dinlemeyen biriydim ve bu sene çalışmaya karar verdim 😃 suan ortalama tyt netim 40 45 civarlarında ayt 0 ım sadece matematik var oda 10 net civarı fenden biyoloji var oda 5 net falan fızık kimya yok matematikten baslamayı düşündüm mert hocadan dınlıyorum 6. günündeyım ama duzgun bir programım yok fene başlamalı mıyım günde kaç saat çalışmalyım yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar bu sene 12. sınıf sayısal öğrencisiyim lisenin basından beri dersleri dinlemeyen biriydim ve bu sene çalışmaya karar verdim 😃 suan ortalama tyt netim 40 45 civarlarında ayt 0 ım sadece matematik var oda 10 net civarı fenden biyoloji var oda 5 net falan fızık kimya yok matematikten baslamayı düşündüm mert hocadan dınlıyorum 6. günündeyım ama duzgun bir programım yok fene başlamalı mıyım günde kaç saat çalışmalyım yardımcı olursanız sevinirim
tyt mat için mert hocanın konu videosunu izle sonra. test çöz dememe çöz bitti

Bunları adam akıllı çözersen sene sonu hedefine ulaşıp bana teşekkür edersin.
1787077356017.webp
1787077319095.webp

1787077399311.webp

1787077380098.webp

tyt mat için mert hocanın konu videosunu izle sonra. test çöz dememe çöz bitti
hemen bitti la
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunları adam akıllı çözersen sene sonu hedefine ulaşıp bana teşekkür edersin.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sıfır adam bunları nasıl çözecek hocam?

reis kendine güveniyorsan az bir şey zorlanabilirsen gidip kolay kaynaktan başlayıp (aktif ilaç mikroorjinal gibi) kendini çarçur etme git 345 çöz eğer çözebilrisen sonra orjinal veya 3d çöz hatta direkt çözme bile denemelere başla günde 1 tane at yanlışlarını analiz et tyt bitmesine gerek yok illa tyt denemsi için %40 bittiği an başlarsın %100 olunca sağlam çalıştıysan 60 70 yaparsın sonra denemeyi düzen haline getirirsen eğer 2 3 ay abanırsan 90 üstü çıkarsın

mert hoca
Bıyıklı mat
sml mat
izlenebilir güzel hocalar eyüp b zor olur izleme onu birda benden sana bir dost kardeş forumdaş tavsiyesi rehber mat izleme kesinlikle dersten soğrusun.

Reis birde mantığını anlamadan hiçbireşyi geçme video izlerken yapılıyor ama soru bankasının başına geçince yarım akıllı oluyorsun o yüzden yapamadığın her soru için kafayı yeme yapay zeka ile aranı iyi tut hepsini anla temelini matematik yorumunu geliştir öbürleri kolay iş yorum yapabilirsen yaparsın yoksa günde 12 saatte çalışsan haftaya çıkar aklından

hemen bitti la

sıfır adam bunları nasıl çözecek hocam?

reis kendine güveniyorsan az bir şey zorlanabilirsen gidip kolay kaynaktan başlayıp (aktif ilaç mikroorjinal gibi) kendini çarçur etme git 345 çöz eğer çözebilrisen sonra orjinal veya 3d çöz hatta direkt çözme bile denemelere başla günde 1 tane at yanlışlarını analiz et tyt bitmesine gerek yok illa tyt denemsi için %40 bittiği an başlarsın %100 olunca sağlam çalıştıysan 60 70 yaparsın sonra denemeyi düzen haline getirirsen eğer 2 3 ay abanırsan 90 üstü çıkarsın

mert hoca
Bıyıklı mat
sml mat
izlenebilir güzel hocalar eyüp b zor olur izleme onu birda benden sana bir dost kardeş forumdaş tavsiyesi rehber mat izleme kesinlikle dersten soğrusun.
40 net tyt mat hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri