Anakart Vga Işığı Yanıyor!

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar yeni sistem topladım bütün her şey çalışıyor ama anakartta vga ledi kırmızı yanıyor görüntü vermiyor işlemci 7500f olduğu için onboardtan görüntü alamıyorum bios pilini çıkartıp çözenler olmuş bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi
Anakartım gigabyte b850m Force

Ekler

• IMG_0438.webp
    IMG_0438.webp
    1.2 MB · Hit: 27
Arkadaşlar yeni sistem topladım bütün her şey çalışıyor ama anakartta vga ledi kırmızı yanıyor görüntü vermiyor işlemci 7500f olduğu için onboardtan görüntü alamıyorum bios pilini çıkartıp çözenler olmuş bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi
Anakartım gigabyte b850m Force
Ekran kartı nedir

Ekran kartı tahmin edeyim amd

Ekran kartını bir sök tak yapın. Güç kablosu ve görüntü kablosunu dikkatli takın.

Senin sorun galiba biliyorum. Açtıktan sonra biosa girmen gerekiyor, yani del tuşuna bas durmadan açtıktan sonra bios gelecek. Windows usb si varsa sende, bilgisayarı açtıktan sonra f11 bas durmadan sonra boot menüsü açılacak, ordan usb yi sec windows kur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaptinmi

Son düzenleme:
Ekran kartıyla uğraştınız mı sök tak yapın kabloları kontrol edin slota tam oturduğundan emin olun hatta imkanınız varsa fotoğraflar paylaşın.
en az 3 4 defa uğraştım ramlari söktüm taktım ekran kartını söktüm taktım kablolarını kontrol ettim şuan çalışıyorum akşam eve gidince fotoğraflarını paylaşacağım bir yerde gördüm bios pilini söküp 10dk bekleyip açıyor onu deneyeceğim bakalım

en az 3 4 defa uğraştım ramlari söktüm taktım ekran kartını söktüm taktım kablolarını kontrol ettim şuan çalışıyorum akşam eve gidince fotoğraflarını paylaşacağım bir yerde gördüm bios pilini söküp 10dk bekleyip açıyor onu deneyeceğim bakalım
Knk işletim sistemi olmadan nasıl görüntü gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,949
Üyeler
201,877
Son üye
ömurrrr
Geri