Arkadaşlar merhaba yeni kol almayı düşünüyorum ve bütçem Max 2000 tl daha üstüne çıkamam genelde kolu sadece mortal kombat oynamak için istiyorum kuzenimle online olarak oynuyoruz daha iyi olmama rağmen kok farkına kaybediyorum bendeki kol 6 sene önce pazardan 10 TL'ye almıştım yani adı sanı bile yok onda da f710 var şimdi biraz araştırdım bu bütçede sanırım şu 3 kol öneriliyor
1) Claws tactical combat
2)Beitong kp 20
3) claws tactical mortal
Kp 20 modeli genel olarak malzeme kalitesi iyi bir model ve tmr kullanıyor Hepsiburadadan 1900 TL'ye alıyorum claws tactical combat da ayni fiyat mortal biraz daha ucuz onu pek düşünmüyorum kp 20 de gecikme sorunu çok var mi yani sorun olsa bilse her türlü f710 dan iyi midir genel olarak hangi kolu önerirsiniz?
1) Claws tactical combat
2)Beitong kp 20
3) claws tactical mortal
Kp 20 modeli genel olarak malzeme kalitesi iyi bir model ve tmr kullanıyor Hepsiburadadan 1900 TL'ye alıyorum claws tactical combat da ayni fiyat mortal biraz daha ucuz onu pek düşünmüyorum kp 20 de gecikme sorunu çok var mi yani sorun olsa bilse her türlü f710 dan iyi midir genel olarak hangi kolu önerirsiniz?