- Reaksiyon skoru
- 3,434
Tavsiye etmem 9800x3d icin giris seviyesi anakart çalıştırır ama vram ve faz yapısı giris seviyesi.hocam fiyatı cidden uygun değerlendiriyorum
Tavsiye etmem 9800x3d icin giris seviyesi anakart çalıştırır ama vram ve faz yapısı giris seviyesi.hocam fiyatı cidden uygun değerlendiriyorum
Bende R7 7800x3d aldım yanına daMSI pro b650 a wifi aldımBanada lazim ya r7 7800x3d kullanıcam
hocam peki sen ne öneriyorsunTavsiye etmem 9800x3d icin giris seviyesi anakart çalıştırır ama vram ve faz yapısı giris seviyesi.
yukarı da attığım ya da diger arkadaşın attığı nzxt modelinden asağısını alma.hocam peki sen ne öneriyorsun
Kanka 9 da çok değilmi bende alicam ama ne alsam bilmiyorum kasa matxyukarı da attığım ya da diger arkadaşın attığı nzxt modelinden asağısını alma.
Kardeşim sen alsana 6200 olan kartı zaten depodan söylediği kart atx sana uymazKanka 9 da çok değilmi bende alicam ama ne alsam bilmiyorum kasa matx
Tamamdır sagolasinKardeşim sen alsana 6200 olan kartı zaten depodan söylediği kart atx sana uymaz
Buna bakabilirsin. Arkadas hala tavsiye etmeye devam ediyor ama tam yükte o anakart 90 derecelere gelir ve islemci frekans kısar. Ya farkında olmazsınız ya da farkına varıp tekrar baska anakart almak zorunda kalırsınızKanka 9 da çok değilmi bende alicam ama ne alsam bilmiyorum kasa matx
Buna bakabilirsin. Arkadas hala tavsiye etmeye devam ediyor ama tam yükte o anakart 90 derecelere gelir ve islemci frekans kısar. Ya farkında olmazsınız ya da farkına varıp tekrar baska anakart almak zorunda kalırsınız
![]()
Asus Prime B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.454,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kardeşim miKardeşim sen niye tuhaf tuhaf öneriler verip akıl karışıklığı yaptırıyorsun insanlara
B850 amd 10 platformu için+1
Fiyatı daha düşük+1
550 tane vrm olması bir şey
değiştirmeyecek 60amper 8 tane vrm ile 9800x3d overcolok bile yaparım
Çocuk benim kasam matx diyor hala atx ve 8 9 k fiyatli ürünler atıyorsun
Burada amaç fiyatın hakkını vererek performans almak
PekiKardeşim mi
bos anakart öneriyorsun cunku.
9800x3d için önerdiğin anakartı MSİ çalışanları almaz.
Tahmin edeyim o anakartı kullanıyorsun ve diğer modelleri bilmiyorsunklasik turko