Öneri Kablosuze Mouse Alacağım

ygitt

80+
Reaksiyon skoru
63
atk 9 baktım ve atk9 plus modeli var wraithde hoş gözüküyorlar fakat sensör vesaire anlamam onun haricinde havit gamenote diye mouse var hafif kablosuz mouse alacağım, gecikme ve takılma olmasın istiyorum onun dışında başka derdim yok gerçek 1k hertz desteklemesi benim için yeterli 1000dpi kullanıyorum zaten standart olarak bana en iyi mouseu önerir misiniz. 2000tlyi çok geçmeyi düşünmüyorum başka marka modellere bakmalı mıyım yoksa direkt atk 9 alınır mı sizce ?

A9 Plus iyidir hocam.

Bu bütçede A9 Plus en ideali.

Mirliva kodu ile ₺100 civarı da indirim yapabilirsiniz. İsterseniz arama motoruna Wraith kod yazarak da farklı içerik üreticisi kodlarını aratabilirsiniz.

A9 Plus iyidir hocam.
PLusla normal arasındaki kayda değer fark ney
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçede A9 Plus en ideali.

Mirliva kodu ile ₺100 civarı da indirim yapabilirsiniz. İsterseniz arama motoruna Wraith kod yazarak da farklı içerik üreticisi kodlarını aratabilirsiniz.
arada kampanta oluyor mu ya da rakibi var mi bu mouseların

Son düzenleme:
PLusla normal arasındaki kayda değer fark ney
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arada kampanta oluyor mu ya da rakibi var mi bu mouseların
Wraith çok kampanya yapmıyor, bu bütçede düzgün bir rakibi yok. Bunun üstünde ₺2500-2700 falan Darmoshark, Aula'nın (şu anlık stokları yok) bazı güzel ürünleri var. Ayrıca daha üst seviye ürünlerin bütçesi de ₺3000-4000 arası. Daha üstü magnezyum, tasarım, tutuş gibi şeylere göre artıyor denilebilir. Ama özellik olarak en ideal ürünleri ₺4000 kadar alabilirsin yani.

Wraith çok kampanya yapmıyor, bu bütçede düzgün bir rakibi yok. Bunun üstünde ₺2500-2700 falan Darmoshark, Aula'nın (şu anlık stokları yok) bazı güzel ürünleri var. Ayrıca daha üst seviye ürünlerin bütçesi de ₺3000-4000 arası. Daha üstü magnezyum, tasarım, tutuş gibi şeylere göre artıyor denilebilir. Ama özellik olarak en ideal ürünleri ₺4000 kadar alabilirsin yani.
hiç gerek yok biliyor musun ya ilgimi çeken bir konu değil zaten 9 plus söyledim sanırım bataryası daha büyük
wraith acıklamaları hic iyi yapmamış

Geri