Mühim de bütçenize uygun olarak windforce alınabiliyor, bütçeyi artırısanız MSI trio tavsiyemdirbu ekran kartlarındaki giriş, giriş-orta, orta-yüksek seviyesi çok mühim mi halen? windforce giriş-orta seviyeydi sanırım, sorun yaşar mıyım hocam?
1 yıl sonra anca değiştirebilirim hocampsu değişmen lazım.Ayrıca bu bütçede bi kart için 1080p monitör olmaz.
Maalesef zor şimdilik hocam36ya 9070 xt alıp yanına vg27aq5a falan alabilirsin
Ağır fanboy bu arkadaş.
PSU’yu değiştireceğim muhtemelen ama 1080p monitör işi canımı sıktı biraz.9070XT'den daha iyi bir kart yok 40k'ye. PSU tam sınırda kalır ama bilgisayarı her saat 400 450W ağır yükte çalıştırmayacağına göre şimdilik yeter.
1080p olunca ne oluyor? Monitörler zaten ucuz. Ekran kartlarına her geçen gün zam geliyor. Öncelik eldeki parayı bilgisayarın ana parçalarına vermek olmalı. Sonra pişman olursunuz.PSU’yu değiştireceğim muhtemelen ama 1080p monitör işi canımı sıktı biraz.
Doğru diyorsunuz. Vatan’da her gün indirime giren RX 9070 XT’yi alacağım o zaman gaming gecesinden sonra. Pek bir ümidim olmasa da tekrar bir bakayım pişman olmamak adına. PSU öneriniz var mı hocam?1080p olunca ne oluyor? Monitörler zaten ucuz. Ekran kartlarına her geçen gün zam geliyor. Öncelik eldeki parayı bilgisayarın ana parçalarına vermek olmalı. Sonra pişman olursunuz.
Doğru diyorsunuz. Vatan’da her gün indirime giren RX 9070 XT’yi alacağım o zaman gaming gecesinden sonra. Pek bir ümidim olmasa da tekrar bir bakayım pişman olmamak adına. PSU öneriniz var mı hocam?