TCL 27p3a Pro Vs Ktc M27t6s mi

GΘΚΛΥ

80+
Reaksiyon skoru
0
Çok arada kaldım aralarında ortalama 5k fiyat farkı var biliyorum hz çok umrumda değil 180 olsa bile yeter varsa öneriniz açığım
Tcl 27g64 almıştım güç adaptörü defolu çıkmıştı ( coilwhine) monitörde birkaç ölü pixel vardı çok sorun etmem ölü pixeli ama uzun süredir ips kullandığım için va bir panel çok hoşuma gitmedi iade ettim

22k ya çıkmışken OLED almak daha mantıklı. OLED almayacaksan M27T6S derim fakat bence OLED.

Oledden burn yüzünden değilde temizlik konusunda korkmak gerekiyor. Temizliği sıkıntılı monitör karşısında hapşırmayacaksın bile. Parlaklık seviyeleride çok yeterli değil. Oled teknolojisi gelişmeden alınmaz bence.
Cevaba gelirsek TCL 3 kere aldım kalite kontrolü vasat sorunlu. Tarafıma gelen bir monitörde ekran içerisinde parça bile vardı. En sonunda komple iade ettim. Bence yurtdışındaki sorunlu ürünleri bizim ülkede satıyorlar. KTC alınabilir.

Oledden burn yüzünden değilde temizlik konusunda korkmak gerekiyor. Temizliği sıkıntılı monitör karşısında hapşırmayacaksın bile. Parlaklık seviyeleride çok yeterli değil. Oled teknolojisi gelişmeden alınmaz bence.
Cevaba gelirsek TCL 3 kere aldım kalite kontrolü vasat sorunlu. Tarafıma gelen bir monitörde ekran içerisinde parça bile vardı. En sonunda komple iade ettim. Bence yurtdışındaki sorunlu ürünleri bizim ülkede satıyorlar. KTC alınabilir.
ben ölü picel yazdım ama benimkide büyük ihtimal parça hep siyahtı çünkü

beklemeye karar verdim ürünler ülkeye gireli 1 ay olmadı acele etmicem birkaç inceleme felan gelsin öyle düşüncem hem önümüz kasım illa ucuzluyacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,135
Üyeler
202,203
Son üye
EFF86
Geri