5G Vs Fiber İnternet?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,364
Artan fiber fiyatlarından dolayı arada kaldım. Şuan telefona 300TL veriyorum 800TL ye sınırsız pakete geçebilirim veya şuan yaptığım gibi fiberi gelecek zamla kullanabilirim. Bir yandan 5G mantıklı geliyor ama yapay zeka mantıklı değil telefonu eskitirsin sorun yaşarsın fiber her türlü daha iyi dedi siz ne dersiniz?

Artan fiber fiyatlarından dolayı arada kaldım. Şuan telefona 300TL veriyorum 800TL ye sınırsız pakete geçebilirim veya şuan yaptığım gibi fiberi gelecek zamla kullanabilirim. Bir yandan 5G mantıklı geliyor ama yapay zeka mantıklı değil telefonu eskitirsin sorun yaşarsın fiber her türlü daha iyi dedi siz ne dersiniz?
Fiber varken 5g alınmaz.
Ha fiber yoktur kötü adsl vardır falan ayrı.

5G alacaksan en mantıklısı (modem hariç) iyi çekiyorsa türk telekomun limitsiz 5G paketidir

Fiber varken 5g alınmaz.
Ha fiber yoktur kötü adsl vardır falan ayrı.
Fiyattan dolayı böyle düşündüm aslında biraz bir de dışarda da kullanırım dedim ama o kadar gerekli değil o kısmı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5G alacaksan en mantıklısı (modem hariç) iyi çekiyorsa türk telekomun limitsiz 5G paketidir
Onu alacağım zaten alırsam.

Telefonun batarya patates olur, fiber daha mantıklı

Fiyattan dolayı böyle düşündüm aslında biraz bir de dışarda da kullanırım dedim ama o kadar gerekli değil o kısmı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onu alacağım zaten alırsam.
Fiber internet olarak hangi operatör var?

Zaten birçok telefonun bataryası patates daha ne olabilir

türktelekom dimi yanlışım olmasın

Fiber internet olarak en iyisi türksattır o kaç veriyor
S23 ile tablete mobil erişim noktası açıyordum su gibi içiyordu şarjı
O yüzden 8 gen 5e geçtim zaten, bunda pek gitmiyor, çok daha iyi

Türk Telekom hariç veren yok 😅

Veriyoruz diyen de yine o altyapıdan veriyor.
telefonunda türktelekom mu kullanıyorsun kullanıyorsan 5G internet testi yapabilir misin (masaüstü modunda gir upload hızı gözüksün)

telefonunda türktelekom mu kullanıyorsun kullanıyorsan 5G internet testi yapabilir misin (masaüstü modunda gir upload hızı gözüksün)
Biraz değişiyor hız, 300 bile gördüm bir defa ama genelde 100-200 arası. Paylaşımda ne kadar kayıp olur falan oraları bilmiyorum ama.

Geri