Dizel Arabalar Sizce Bitti mi?

Benzin iyidir. Arabada baktığım ilk şey benzinli olması şahsen beniçin +3 filan öndedir. Arabac manyağı agalar dışında sevende yoktur heralde. Yada tırcı kamyoncu vs olacak anca

Mazotlu araba kullanıyorum mazot fiyatlarına sövüyorum. Bir daha almam.

Zaten artık hybridler var çok yumuşak sürünce biraz elektrik desteğiylede şehir içinde ve 90-100 km gibi hızlarda ekonomik artık. Mild hybridler şehir içinde az yakar. Tam hybridler ise hem şehir içi hem şehir dışı. Gaz pedalına doğru basmayı öğrendiğin sürece hybridler en iyisi. Mazotlular kadar az yakabiliyor

Mazotlu arabanın bakımıda ayrı pahalı oluyor.

Benim için mazotlu araba bitmiştir bende gönül rahatlığıyla kabul ediyorum 👍 bide senede az km yapıyorsan dizel alanın vay haline. Kurumlaştıkça nefes alması zorlaşıyor zorlaştığı içinde daha çok yakıyor 😄
20 yaşında 1.3 multijet sürüyorum 300k kmde ama saat gibi çalışıyor hala. Suyunu yağını koy yoluna devam et kafan rahat. Bu yeni nesil hybridler 1.2 puretechler filan uğraşılacak iş değil.

Hybridlerde Toyotanin üstüne tanımam elektriklilerde Hyundai, Byd ve Tesla şu ana kadar iyi gidiyor. TOGG'ta fena değil ama gelişmesi gerekiyor. TOGG için ön yargısı olanlari varsantest sürüsüne gitmesini tavsiye ederim. Yol tutuşu vb hoşuma gidiyor ama yazilimsal bazı problemler çıktığı oluyor tabi

Dizelin şu fiyatlarla maalesef selası okundu üzerine toprak atılmasını bekliyor. Benzin ile neredeyse farkı kalmadı gibi bir şey şehir içinde fakat uzun yol konusunda az da olsa avantajı hala devam ediyor.

Maalesef selası okundu sıra benzinliye doğru gidiyor. Bu gidişle tüm dünya elektrikli araçlara geçecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,053
Üyeler
202,480
Son üye
mrdonmezler73
Geri