Discord'a Ne Kullanarak Bağlanıyorsunuz?

Oğuzhan'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
Discord erişime kapatıldığı günden beri arkadaşlarla oyun oynarken steam sesli sohbet veya oyun içi grup sohbetleri gibi yerlerden konuşuyorduk. Ancak son 2-3 gündür steam sesli sohbete hiçbirimiz bağlanamıyoruz. Bu yüzden artık discord'a geri dönmenin vakti geldiğini düşünüyoruz. Zaten çoğu kişi kullanıyordu biliyorum ancak biz ekipçe çok sık oyun oynamıyoruz o yüzden uğraşmamıştık öncesinde.
Ne kullanarak girmemizi tavsiye edersiniz? Mümkünse çok uğraştırmasın discord dışı internet kullanımında sorun yaşatmasın. Şimdiden teşekkürler.

Kesenin ucunu ufaktan açarım derseniz proton vpn alın. Hem tünelleme de yapabilirsiniz diğer uygulamalar etkilenmez. DPI ile uğraşamam derseniz de proton vpn kullanın.

Dpi kullanarak başka şeylere ne gerek var

DPI hem daha uğraştırıcı hem daha kırılgan. Tabii önceliğiniz DPI olmalı internet hızınızın %90'ını discorda girerken arkanızda bırakmak istemezsiniz.

DPI hem daha uğraştırıcı hem daha kırılgan. Tabii önceliğiniz DPI olmalı internet hızınızın %90'ını discorda girerken arkanızda bırakmak istemezsiniz.
Anladım hocam teşekkürler o zaman goodbydpi'ı biraz araştırıp onu kullanırız ancak dediğniz vpn'e de bakarız.

Ben sadece google dns kullanarak girebiliyorum. Internet hızında bir fark fa olmuyor hatta daha iyi. Herkes farklı farklı uygulamalar kullanıyormuş.

Geri