Çözüldü✓ 9070 XT 3 Aylık Kutu Garantı Faturalı 32 K Ya Alınır mı

Reaksiyon skoru
25
Bütçe
34000
https://www.vatanbilgisayar.com/asr...256bit-amd-ekran-karti.html#odeme-secenekleri tam oalrak bu model adamla pazarlık yaotım 32 k ya kadar dustu dahada malesef dusuremedım vatanda webw ozel 36 k dıyo ama alırken 42 ye cıkıyo bundan dolayı ıkıncı ele yonelıyorum butcem kısıtlı ogrencı oldgumden elden teslım alıcam testklerı fln yapıcma genel olarak hakımım dıyelım sızce bu fıyata alınır mı en ucuz sıfırı 39.7 k suan

27ye kadar düşse alınabilir

malesef bakmama gerek yok 36 ya sıfır olamsına ragmen 32 altına dumedı bende sıfır 9070 xt alıcvm maasım yatıca berkı 9060xt yede kayabılırım
Her gün düşüyor fiyatı demişsin usta düşer mi daha senin takibine göre nasıl düşüyor fiyatı bende almayı düşünüyorum da daha düşer diyorsan bekliyeyim

Her gün düşüyor fiyatı demişsin usta düşer mi daha senin takibine göre nasıl düşüyor fiyatı bende almayı düşünüyorum da daha düşer diyorsan bekliyeyim
Vatandaki stok bitene kadar 36 görür ama görmeye de bilir.Stok eritme fiyat hatası olmadıkça 35 altına bir daha inmesi zor.Çok ekstrem bir olay olması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

malesef bakmama gerek yok 36 ya sıfır olamsına ragmen 32 altına dumedı bende sıfır 9070 xt alıcvm maasım yatıca berkı 9060xt yede kayabılırım
Kayma aşağısına 32 bin peşin vermeye razısın 36ya 9070xt al 5-6 yıl arkana bile bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,208
Üyeler
202,224
Son üye
&Muhammed
Geri