Sanal Sunucu Sağlayıcısı

root2

80+
Reaksiyon skoru
0
Büyük Firmalardan Gına Geldi Bende dedim küçük firmaları araştırayım hepsinin sitesi full artı full yapay zeka pek güvenilir gelmedi aynı zamanda fiyatlarıda pek makul değil gibide hostiva diye bir yer gördüm ama adamlar şuanda resmi satış yapmıyoruz falan dedi hem iletişim epostalarına yazdım hemde discord destek taleplerine yazdım baya hızlı cevap aldım hoşuma gitti bilgisi olan varmı yakın zamanda resmi satışlara açıcaz dedi beklicem gibi sitelerini falanda beğendim www.hostiva.net.tr küçük discord botları ve web panellerini kullanıcam sitedeki bilgilere göre yeterli gibi sunucular bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

aktif olarak saganetwork kullaniyoruz ve kesinlikle uzak durulmasi gereken bi yer bizde discord da bot aktif birakiyorduk fakat en fazla 5 gun sonunda timeout yiyor ve sunucuyu reslemeden giremiyoruz verdigimiz ucret 500 tl gayet yeterli bi paketteyiz fakat olmayinca olmuyor bu ay sonunda nossting nodesty veya keyubuya gecmeyi dusunuyoruz yine merak eden olursa deneyimlerimizi paylasirim

aktif olarak saganetwork kullaniyoruz ve kesinlikle uzak durulmasi gereken bi yer bizde discord da bot aktif birakiyorduk fakat en fazla 5 gun sonunda timeout yiyor ve sunucuyu reslemeden giremiyoruz verdigimiz ucret 500 tl gayet yeterli bi paketteyiz fakat olmayinca olmuyor bu ay sonunda nossting nodesty veya keyubuya gecmeyi dusunuyoruz yine merak eden olursa deneyimlerimizi paylasirim
Keyubu Al Düşünme

Geri