Klavye Önerisi ( Kaliteli )

latifbey

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar öncelikle bütçem makx 2.200 civarı
Argb klavye + laptop klavyesi hissiyatlı sessiz yumuşak hissiyatlı bir klavye önerisi olanlar buyrun
(bilek desteği farketmez)
(Kablolu kablosuz farketmez)

Kaliteden kastınız nedir? Örneğin benim için alüminyum kasası olmayan bir klavye kaliteli değildir. 2200 tl bütçeye de alüminyum kasalı bir klavye bulma şansınız yok. Alüminyum kasalar 4k civarı bütçede başlıyor. 2027 yılına girerken de bilgisayarla uğraşan kimseye mekanik klavye almasını da önermem şahsen. Bu bütçede alınabilecek madlions tarzı klavyeler var.

Hissyattan kastınız ne ak 47 gibimi yumuşakmı
Usta laptop klavyesi gibi sessiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteden kastınız nedir? Örneğin benim için alüminyum kasası olmayan bir klavye kaliteli değildir. 2200 tl bütçeye de alüminyum kasalı bir klavye bulma şansınız yok. Alüminyum kasalar 4k civarı bütçede başlıyor. 2027 yılına girerken de bilgisayarla uğraşan kimseye mekanik klavye almasını da önermem şahsen. Bu bütçede alınabilecek madlions tarzı klavyeler var.
Kalite dediğim bildiğimiz markalar çin malı fason ürünler değil şöyle bir şey buldum hissiyatı fln sessiz dediler ne diyorsun

RAZER ORNATA V3 X

Usta laptop klavyesi gibi sessiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kalite dediğim bildiğimiz markalar çin malı fason ürünler değil şöyle bir şey buldum hissiyatı fln sessiz dediler ne diyorsun

RAZER ORNATA V3 X

Bildiğiniz markalar da çinde üretiliyor ne farkı var ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,125
Üyeler
202,197
Son üye
MasterRift
Geri