3d Baskı Hizmeti İstiyorum

bende Lian Li O11 Vision Compact iç kaplama basabilcek varsa ulaşsın
Eğer bahsettiğin şey attığım ürün ise onun tasarımı dünyada 2 kişide var sadece hocam.
Biri Amerika'dan satıyor istesen de alamıyorsun.
Diğeri de ben 😁
Az kaldı piyasaya çıkartacağım.

Usta kolay gelsin, benim sana bastırmak istediğim 6+R vitesli bir H-shifter kutusu ve vites kolu var, ölçüleri tamamen netleştirdim. İçine KY-023 analog joystick oturacak, bu yüzden kutunun tabanına joystick'i vidalamak için yatayda 20 mm, dikeyde 26 mm aralıklı, vidalar rahat girsin diye 3.2 mm çapında 4 adet M3 vida deliği ve kablolar için pin tarafında 5 mm boşluk istiyorum. Üst kapağın h-gate düzeni 6 vites artı sağ en altta geri vites (R) olacak şekilde, kanallar 10 mm genişlikte ve düzgün yollu tasarlanacak. Vites kolu ve topuzu tek parça (yekpare) basılacak; alt kısmında joystick'in metal miline sıkıca oturması için 4x4 mm kare ve 6 mm derinliğinde yuvası, 15 mm kalınlığında ve 10 cm uzunluğunda dikine sapı, en üstünde de avuca oturan 5 cm boyunda ve 4.5 cm genişliğinde sportif armut tip vites topuzu olacak. Topuzun üstüne de klasik 1-3-5 üstte, 2-4-6-R altta kalacak şekilde vites şeması çizgilerle oyulacak. Kutunun altına masaya sabitlemek için M8 cıvatalı bir masa mengenesi (C-clamp) ekleyelim. Gövdeyi fazla gram tutmasın diye %20-25 dolulukla, ama yük bindiği için vites kolu ve mengeneyi %50 dolulukla basarsak süper olur, buna göre tahmini ne kadara mal olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,473
Üyeler
203,153
Son üye
batuhnby
Geri