Bilgisayar Bileşenleri Yorumlama

memo6060

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
135000
🖥️ PC Sistem

• Ekran kartı: RTX 5070 Aero White
  • Anakart: MSI B850 Gaming Plus WiFi White
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X
  • RAM: Patriot Viper — 32 GB (2×16 GB), 6000 MHz, CL30
  • Kasa: Lian Li O11 Vision Compact
  • Sıvı soğutma: Lian Li HydroShift — fanlı

🌬️ Fanlar

• AsiaHorse Reverse Fan: 3×120 mm
  • AsiaHorse Fan: 2×120 mm

🖥️ Monitör

• LG UltraGear 27G640A-B

🖱️ Çevre Birimleri

• Mouse: Attack Shark X68HE
  • Mousepad: Wraith W1
  • Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless — Siyah
pc toplamı 135k etti sizce nasıl

AMD fobin yoksa bence RX 9070 XT daha mantıklı olur, vatan gece indirimlerinde falan aynı fiyata alabilirsin. 5070 bence iyi bir ekran kartı değil. Anakart olarak da şunu alabilirsin bütçeni aşmıyorsa. Neredeyse aynı fiyat gibi görüyorum yazdığın MSI modeliyle. Onun dışında parçaları bilerek seçtiğini düşünüyorum FP odaklı olunursa daha performanslı bir sistem dizilebilir bu bütçeye.

AMD fobin yoksa bence RX 9070 XT daha mantıklı olur, vatan gece indirimlerinde falan aynı fiyata alabilirsin. 5070 bence iyi bir ekran kartı değil. Anakart olarak da şunu alabilirsin bütçeni aşmıyorsa. Neredeyse aynı fiyat gibi görüyorum yazdığın MSI modeliyle.

benc baktığımda daha uyumlu olabilir diyordu da diğer ana kartla ve rx9070 beyaz aynı sekilde model yok galiba ben full beyaz topluyorum da

benc baktığımda daha uyumlu olabilir diyordu da diğer ana kartla ve rx9070 beyaz aynı sekilde model yok galiba ben full beyaz topluyorum da
Vatanda beyaz kart indirime düşüyor geceleri bence takip edersen yakalayabilirsin. Neyle uyumlu oluyor tam anlamadım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bak bu sayfayı takip et geceleri düştüğünü görüyorum.

Rica ederim o attığım vatan sayfasından bakabilirsin beyaz modeller var ama o fiyattan alma sakın çünkü geceleri düşüyor normal fiyatına, her gece olmayabilir ama sık oluyor.
sapphire rx9070xt mi dediğin kart o bide 5070 aerodan daha mı mantıklı

sapphire rx9070xt mi dediğin kart o bide 5070 aerodan daha mı mantıklı
Oda olur Pure modeli beyaz veya Asrock Steel Legend var o da beyaz, gece fiyatı düşünce 5070 ile aynı fiyata geliyor sanırım. geçenlerde 36 bin küsür TL falandı. 5070 den daha mantıklı bana göre hem kas gücü olarak daha iyi hem de vram daha yüksek. Nvidia 5070 Ti dan aşağısı alınmaz bana kalırsa. 5070 yerine RX 9070 XT tercih edilmeli.

Oda olur Pure modeli beyaz veya Asrock Steel Legend var o da beyaz, gece fiyatı düşünce 5070 ile aynı fiyata geliyor sanırım. geçenlerde 36 bin küsür TL falandı. 5070 den daha mantıklı bana göre hem kas gücü olarak daha iyi hem de vram daha yüksek. Nvidia 5070 Ti dan aşağısı alınmaz bana kalırsa. 5070 yerine RX 9070 XT tercih edilmeli.
gece vatanda mı düşüyor fiyatı

cok tesekkür ederim o zaman ben rx9070xt ye kayıyım da bu dlss hic fark ettiriyor mu oyunlarda
Ettiriyor evet AMD tarafında da FSR var o da FPS artışı sağlıyor ayrıca ikisi içinde farklı özellikler daha var. Nvidia tarafında MFG var Amd tarafında AFMF ve FG var. DLSS görüntü kalitesi açısından bir tık daha iyi ama benim hem Nvidia hem AMD ekran kartım olmasına rağmen ikisinde de kullanmayı sevmiyorum. FSR de üzmez yani kalite modunda falan gayet yeterli.

Zaten RTX 5070 vram durumundan dolayı bazı oyunlarda direkt sınıfta kaldığı oluyor.

Ettiriyor evet AMD tarafında da FSR var o da FPS artışı sağlıyor ayrıca ikisi içinde farklı özellikler daha var. Nvidia tarafında MFG var Amd tarafında AFMF ve FG var. DLSS görüntü kalitesi açısından bir tık daha iyi ama benim hem Nvidia hem AMD ekran kartım olmasına rağmen ikisinde de kullanmayı sevmiyorum. FSR de üzmez yani kalite modunda falan gayet yeterli.

Zaten RTX 5070 vram durumundan dolayı bazı oyunlarda direkt sınıfta kaldığı oluyor.
o zaman ben 1 hafta sapphire modelinin indirimini bekliyim gelmezse rtx 5070 alıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,209
Üyeler
202,224
Son üye
&Muhammed
Geri