70k-100k Laptop Önerir Misiniz?

Shadion

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar iyi forumlar. Öğrenciyim bu sene inşallah üniversiteye gideceğim. Kendime laptop bakıyorum ve şu laptop öğrenci indirimli hali ile ve peşin fiyatına 12 taksitiyle baya bi dikkatimi çekti. Siz ne der ne önerirsiniz?

dipnot: ram durumunun farkında olup ilerleyen zamanda yükseltmeyi düşünüyorum

Tulpar güzel cihaz. Önerimi link olarak bıraktım ikisinden birisini alabilirsin.
lenovo legion'u çok övüyorlar ancak ne kadar monster hakkında iyi konuşmasalar da bu özellikler ve öğrenci indirimi ile bu fiyat 12gb vram çok cazip geldi ancak monster'ın ilgi alakası nasıl nedir inan hiç bilmem.

Tulpar güzel cihaz. Önerimi link olarak bıraktım ikisinden birisini alabilirsin.
Ekranı OLED bile değil bu fiyat bandında asla tercih edeceğim cihaz olmaz, 5070 olsaydı belki. Ben olsam bunlardan birini alırdım, 6/9 taksit imkanı var.

Ekranı OLED bile değil bu fiyat bandında asla tercih edeceğim cihaz olmaz, 5070 olsaydı belki. Ben olsam bunlardan birini alırdım, 6/9 taksit imkanı var.
Game Garaj Slayer R9T-5070Ti C1 AMD Ryzen 9 9955HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5070Ti 16
bu seçenek için fiyat fazla uçuyor çünkü 100 cıvarı üstüne imkanı yok çıkamam

Game Garaj Slayer R9T-5070Ti C1 AMD Ryzen 9 9955HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5070Ti 16
bu seçenek için ise ikisi arasında kaldığım bi seçenek ancak monster tulpar'ı direkt kendi sitesinden alacağım için iletişim vs daha rahat olacağına inanıyorum fiyat olarak hemen hemen denkler.

Geri