Hangi Windowsu Yüklemem Gerek

SencerSof

80+ Silver
Reaksiyon skoru
559
Bi arkadaş rufus ile kurmak daha basit dedi onun için ISO mu indirmem gerek

Yapay zekada yükleme medyaası oluştur kısmındakini indir rufus olmadan yap diyor hangisi daha mantıklı ne farkı var

Bi arkadaş rufus ile kurmak daha basit dedi onun için ISO mu indirmem gerek

Yapay zekada yükleme medyaası oluştur kısmındakini indir rufus olmadan yap diyor hangisi daha mantıklı ne farkı var
Bence Windows 11 ltsc yükle yanına da linux kur

Nasıl flaşlayacağını bilemem

ISO orjinal siteden indir rufus ile flasa kur sonrası alıyor bios ile

ISO orjinal siteden indir rufus ile flasa kur sonrası alıyor bios ile
windows iso indir, rufusla usb yaz yükle geç.
Windows yükleme medyası oluşturma ile yüklemekten ne farkı oluyor?

Biraz araştırdım technopatta falan bazıları eski sistemlerdeki gereksinimleri bypass etmek için rufus kullanma ihtiyacı doğuyor. Eğer sistem yeniyse Windowsun medya olutlrucusu yeterli diyorlar doğru mu

Yukleme medyası oluşturarak kur. Rufusa gerek yok. İkiside aynı şeyi yapıyor.

Windows yükleme medyası oluşturma ile yüklemekten ne farkı oluyor?

Biraz araştırdım technopatta falan bazıları eski sistemlerdeki gereksinimleri bypass etmek için rufus kullanma ihtiyacı doğuyor. Eğer sistem yeniyse Windowsun medya olutlrucusu yeterli diyorlar doğru mu
hocam ben kullanmadım güncel pcmde rufus ile yapmıştım. eskiden laptop kullanıyordum rufussuz yapıyordum ondan kaynaklı mı bilmiyorum o laptop bozuldu. ama bunla alakası olmayabilir. ondan önce voltaj gelgiti oldu ben voltaj gelgitinden dolayı bozuldugunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rufus şart değil aynı şekilde medya da kuruyor dosyaları

Yukleme medyası oluşturarak kur. Rufusa gerek yok. İkiside aynı şeyi yapıyor.
Flasha bişey yapmama gerek var mı yoksa direkt yükliyim mi içine

hocam ben kullanmadım güncel pcmde rufus ile yapmıştım. eskiden laptop kullanıyordum rufussuz yapıyordum ondan kaynaklı mı bilmiyorum o laptop bozuldu. ama bunla alakası olmayabilir. ondan önce voltaj gelgiti oldu ben voltaj gelgitinden dolayı bozuldugunu düşünüyorum.

rufus şart değil aynı şekilde medya da kuruyor dosyaları
Windowsun sistemin donanım voltajını kontrol ettiğini düşünmüyorum hocam muhtemelen donanımdan kaynaklı bir sorun olmuş.

Yükleme medyası ile yapıcam

Flashi seçiyorsun sonra araç kendi usbye yaziyordu windowsu diye hatirliyorum usbde yedekledigin birsey varsa onları tasi bir yere

Windowsun sistemin donanım voltajını kontrol ettiğini düşünmüyorum hocam muhtemelen donanımdan kaynaklı bir sorun olmuş.

Yükleme medyası ile yapıcam
flashı biçimlendirdin mi?

Geri