🔥İndirim Acefast 45w Çift Çıkış Şarj Cihazı 356 TL

ben kablosuyla beraber 550 TL'ye aldım 2 hafta önce. kablosu da güzel, adaptörde güzel. spigen 45w olan da var bu ona nazaran daha çok ısınıyor. fakat ben genel olarak memnunum.

Noname ürünlerden değil fakat bir Ugreen, Belkin kalitesi falan beklememek lazım.
Ömürlük konforlu ürün varken bunlar bedava olsa alınmaz
Ev şarj aleti çöplüğüne döndü Anker 18watt (2 adet) Anker 45watt (1adet), spigen 48watt (2adet), spigen47watt (1adet) , lenovo 68watt (2 adet) ...

Ugreen Nexode 100W USB Type-C QC 4.0 PD 3.0 GanX 4 Portlu Hızlı Şarj Cihazı

1787602881677.webp
1787602925975.webp

Ben bunun çakmaklık için hızlı şarjını aldım, baya yavaş şarj oluyor.. teşefonu araca direk usb ile taktığımda daha hızlı şarj ediyor.. tam bi fiyasko.. ekranda yavaş şarj aleti diye de uyarıyla belirtiyor, bu nedenle önermiyorum, param çöpe gitmiş oldu

Telefonun şarj protokolüyle çakmaklıktakinin protokolü uymuyorsa o yüzden yavaş şarj uyarısı verir önce onu kontrol edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.

5 ay önce 430 küsüre aldım bazen iki portuda kullanıyorum şuan mesela type c ile telefon usb a ile tws kulaklık şarj oluyo benim bi sorunum olmadı

Kesinlikle markayı önermemezlik yapmıyorum ama araç şarjından bende memnun değilim ekranda hızlı şarj ibaresi çıkmasına rağmen hızlı değil baseus ve spigen kablo ile denedim sonuç aynı .

Çift typ c li lazım indirimde varsa atın

Geri