yusufse16
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar Havit KB900L klavyem kendi kablosuyla takınca çalışmıyor. Klavyeyi ilk aldığım zamanlarda bu sorun yoktu, birkaç ay sonra başladı. Kasadaki tüm usb yerlerini denedim ama hiçbirinde düzelmedi. Sadece usb çoğaltıcıyı kasaya takıp, klavyeyi usb çoğaltıcıya takınca çalışıyor. Belki kablo sorunludur diye yeni bir kablo aldım (Ugreen Örgülü şarj ve data kablosu). Fakat bu kabloda da çalışmıyor, sadece esc tuşunun olduğu yerde yeşil ışık yanıyor. Illa arada bir usb çoğaltıcı istiyor. Ama 90W şarj aletimin kablosuyla bilgisyasara bağlayınca çalışıyor. Klavyeyi fabrika ayarlarına döndürdüm yine ayni sorun. Servisine gönderdim fakat bir sorun tespit edilemedi diyip geri gönderdi. Ne yapsam düzelir, yardımcı olur musunuz?
(İlk fotoğrafta çalışmadığı, ikinci fotoğrafta usb çoğaltıcıyla çalıştığını, üçüncü fotoğrafta yeni alınan kabloyla çalışmadığını gösterdim)
Windows 10 Pro kullanıyorum.
(İlk fotoğrafta çalışmadığı, ikinci fotoğrafta usb çoğaltıcıyla çalıştığını, üçüncü fotoğrafta yeni alınan kabloyla çalışmadığını gösterdim)
Windows 10 Pro kullanıyorum.