- Reaksiyon skoru
- 41
baya kıyak duruyor kalıbı nasıl acabaÇok tipsiz ayakkabı onun yerine bunu alın derim.
PUMA INSPHERE Unisex Yetişkin Spor Ayakkabı Gray-Vapor Gray-Medium Gray 44 : Amazon.com.tr: Moda
PUMA INSPHERE Unisex Yetişkin Spor Ayakkabı Gray-Vapor Gray-Medium Gray 44 : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Kalpı çok iyi, az önce geldi sardı.baya kıyak duruyor kalıbı nasıl acaba
ayakta görüntüdeki gibi durmuyormuşKalpı çok iyi, az önce geldi sardı.
Alıntıyı görüntüle
Beni sardı, siyah olanı 2.200 den kaçırmıştım takipteydim beyaz olanı düşünce söyledim. Beyaz kombinlere daha güzel olacağı için mutluyum. Şuan baya okey.ayakta görüntüdeki gibi durmuyormuş
hayırlı olsun rahatlığı nasıöBeni sardı, siyah olanı 2.200 den kaçırmıştım takipteydim beyaz olanı düşünce söyledim. Beyaz kombinlere daha güzel olacağı için mutluyum. Şuan baya okey.
Baya baya iyihayırlı olsun rahatlığı nasıö
kararsız kaldım siyah ayakkabılda var aslındaBaya baya iyi
Bak kutusu falan çok iyi geldi, normalde netten ayakkabı söylediğim zaman kutu falan yırtık olur bildiğin puma mağazasından aldığım gibi geldi. Rahatlık konusunda mükemmel iyi. Tavsiye ederim.kararsız kaldım siyah ayakkabılda var aslında
atsana kutuyu abiBak kutusu falan çok iyi geldi, normalde netten ayakkabı söylediğim zaman kutu falan yırtık olur bildiğin puma mağazasından aldığım gibi geldi. Rahatlık konusunda mükemmel iyi. Tavsiye ederim.
ayakkabılarıda hiç çıkartmıyon