Evet kullanıyorum ama iş güç hastalık derken 2 saat oturmadım daha bugün inşallah deneyeceğim Malzeme kalitesi iyi duruyor ağır bir koltuk. Kurmak zor değil. Kolçaklar plastik ve biri kırık geldi bana. İleri geri sağa sol yukarı aşağı hareketli. İçinden çıkan numaraya whtsapptan yazdım göndereceğiz dediler bekliyorum gelmesini. Bel ve boyun desteğini ayarlamaya çalışıyorum daha yapamadım. Kalınlıkları tam istediğim gibi değil galiba başka minderlerle de deneyeceğim. Oturma sertliğini sevdim ben. Eskiden dandik bir koltuk kullanıyordum minderi kötü olduğu için koltuk aldım memnun kaldım. İlk oyuncu koltuğum yakın zamanda oyun oynamayı da planlamıyorum güzel geldi bana. Geriye kadar baya yatılıyor ama kurarken bana çok güven vermedi fazla yük vererek geriye yatacağımı sanmıyorum. Kilit mekazniması koltuğun tek yanında o yüzden tüm güç oraya biniyor. Uzun süreli yatma gibi kullanımda sağ çıkar mı emin değilim. Yamulabilir gibi geldi bana
Bende o konuda şüphedeyim ondan iptal falan mı etsem bilemedim. Arka kısmı garanti kapsamında yolluyorlar diyenlerde var. Beast koltuk nasıl şuan kullanıyorsun sanırım ?