Yardım Grafik Tasarım İçin Laptop Arıyorum

Lountra7

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
Arkadaşım grafik tasarım okuyor ve 2. Sınıfa geçti, halihazırda elinde bulunan eski laptop u ile ilk senesini bitirdi fakat artık 2. Senesinde daha detaylı adobe uygulamaları kullanicak ve elindeki yetersiz kaliyor baya eski bisi çünkü, biraz araştırdım fakat tam elde tutulur bi sonuc alamadım, sonucta elimin altında değil, bütçesi 30-50 bin arasında bişi.

Bölümü okuyan birileri detaylıca anlatır ise çok iyi olur ama her türlü tavsiyeye açığım.

Nakit ihtiyacımdan elden çıkarıyorum kaçırma
60k ya sıfır 4050
1000007212.webp

Aynısı aynı pil sağlığında sahibindende 24

Arkadaşım grafik tasarım okuyor ve 2. Sınıfa geçti, halihazırda elinde bulunan eski laptop u ile ilk senesini bitirdi fakat artık 2. Senesinde daha detaylı adobe uygulamaları kullanicak ve elindeki yetersiz kaliyor baya eski bisi çünkü, biraz araştırdım fakat tam elde tutulur bi sonuc alamadım, sonucta elimin altında değil, bütçesi 30-50 bin arasında bişi.
Arkadaşınız oyun da oynayacak mı hocam? Oynamayacaksa Mac falan bakması daha iyi olabilir. Oyun da oynayacaksa bu cihazlara bakabilirsiniz. Pil ömrü önemliyse 15APH10, değilse 15IRX10 tercih edin derim.
Grafik tasarım için ekran özellikleri iyi olması arkadaşınız için sanırsam önemli attığım Lenovo cihazların ekranı 20ms olmasına rağmen 1:1600 kontrast ve %99 sRGB verebiliyor. Bu değerler aslında arkadaşınız için çok deneyebilir.
1787686591512.webp

Geri