Facebookta Başka Bir Kişi Mailimi Kullanıyor.

Ya bu Outlook hesaplarında çok fazla çalınma girişimi oluyor neden böyle? Benim de her Allah'ın günü birisi mailime girmeye çalışıyor dünyanın farklı bölgelerinden ya
Kullandığın bir sistemde o mail üzerinden kayıt olduysan ve leak vs olduysa deniyorlardır herhalde. Başka bir şey gelmedi aklıma açıkçası. Facebook özelinde maile kod istemeden direkt hesaba girilebildiği için böyle sorun yaşıyorum ben. Have i been pwned güvenli miydi hatılamıyorum ama o tarz güvenli bir sistem araştırıp mailini sorgulatabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bir diğer yöntem de; Instagramda veya facebookta 259₺'ye (bazen 1 aylık deneme geliyor ücretsiz) Meta verified alıp canlı desteğe anında ulaşabilirsin.
Ücretsiz vs denk gelirsem denerim ya. Onun haricinde sadece kafayı yedirtti bana direkt facebooktan gelen bildirimleri engelleyip geçicem. Böyle bişey için para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Diğer dediğin sistemi deneyeceğim. Hayır sırf bunun için facebook hesabı açtım normalde kullanmam. Messenger üzerinden hesap sahibine mesaj atmıştım 2-3 ay önce hiç bakmamış bile. Kendi hesabıma o mail adresini eklemeye çalışıyorum. ''Bu mail başka hesapta kullanıldığı için ekleyemezsiniz.'' uyarısı alıyorum. Adama sürekli telefonuna ve whatsapp a kod felan yolluyorum görürde işkillenir diye. Umurunda olmuyor.

Geri