Yardım Nfc ile Öderken Manyetik Çipi Okutunuz Hatası

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar android telefonumda nfc ile ödeme özelliğini çok sık kullanıyordum ancak bazı dönemlerde telefonu posa okutunca pos üzerinde manyetik çipi okutunuz hatası alıyorum. Bunun sebebi nedir? Başına gelen var mı? çözüm bulan varsa yardımınızı bekliyorum. Telefonum Samsung S23 FE

Ara sıra karşılaştığım durum tekrar okutuyorum oluyor sanırım tam algılamadığından dolayı arada yapıyor öyle veya güvenlik amaçlı arada sırada manyetikten kullandırmanı istiyor

Merhabalar android telefonumda nfc ile ödeme özelliğini çok sık kullanıyordum ancak bazı dönemlerde telefonu posa okutunca pos üzerinde manyetik çipi okutunuz hatası alıyorum. Bunun sebebi nedir? Başına gelen var mı? çözüm bulan varsa yardımınızı bekliyorum. Telefonum Samsung S23 FE
Telefondan değildir ben bizzat kartı okutunca da görüyorum bazen onu.

Kasaya nfc ile mi ödeme yapmak istiyorum diyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,918
Üyeler
202,430
Son üye
nasilsinbro
Geri