Öneri Xrades Mousepad Kullanan Var mı?

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,652
Bütçe
750
Emektar mousepadim yıkama sonrası nalları dikti :kekw:
Xrades markasını kullanan var mı önerir misiniz?
Farklı modeller de önerebilirsiniz isterseniz farketmez. Tercihen 90x40 daha iyi olur ama 70x30 da kabul.
Bütçem max 750 lira. Yıkamaya dayanıklı model olsa tadından yenmez.

Seç beğen al hocam. İlk attığımı bende sipariş ettim daha gelmedi. Su vs geçirmiyor direk akıp gidiyor. Diğer attığım modeller ise klasik klassegear kalitesi 90x40 için gayet iyi fiyata satılıyorlar.

Seç beğen al hocam. İlk attığımı bende sipariş ettim daha gelmedi. Su vs geçirmiyor direk akıp gidiyor. Diğer attığım modeller ise klasik klassegear kalitesi 90x40 için gayet iyi fiyata satılıyorlar.
Klasse kullandın mı fiyatlar iyiymiş? Su geçiriyor mudur acaba, pek gözüme hitap edecek modeller bulamadım ama fiyat performans için birini seçicez artık. Wraith oyunlarda sorun çıkarır mı ki? Gelince bana haber etsene bakalım ilk izlenimine göre düşünürüm.

Klasse kullandın mı fiyatlar iyiymiş? Su geçiriyor mudur acaba, pek gözüme hitap edecek modeller bulamadım ama fiyat performans için birini seçicez artık. Wraith oyunlarda sorun çıkarır mı ki? Gelince bana haber etsene bakalım ilk izlenimine göre düşünürüm.

Emektar mousepadim yıkama sonrası nalları dikti :kekw:
Xrades markasını kullanan var mı önerir misiniz?
Farklı modeller de önerebilirsiniz isterseniz farketmez. Tercihen 90x40 daha iyi olur ama 70x30 da kabul.
Bütçem max 750 lira. Yıkamaya dayanıklı model olsa tadından yenmez.
atk99g

Xrades var bende. Alırken ikisi arasında xrades önerildi bana kullanıyorum yaklaşık 2-3 aydır memnunum

Yaklaşık 2 hafta önce klavye ile birlikte aldım klasse kullanıyordum dokusu farklı onlara göre daha kumaş gibi.renk canlı değil beklediğim kadar fakat f/p denebilir.Klavyeleri beklediğimden daha iyi ama 👌🏻

Xrades var bende. Alırken ikisi arasında xrades önerildi bana kullanıyorum yaklaşık 2-3 aydır memnunum
yıkadın mı hocam? Sıvı koruması var mı? Birde dikişler sağlam mı?

yıkadın mı hocam? Sıvı koruması var mı? Birde dikişler sağlam mı?
Kuzenime aldım kaliteli mousepad fiyatına göre. Sadece baskı kalitesini ben çok beğenmedim ama o da fena değil. Speed mousepad aldım harbiden güzel pürüzsüz bir yüzeyi var. Yaklaşık 4 aydır kullanan kuzenim memnun.

Güncel 70x30 ve 90x40 olan modeller nasıl bilmiyorum ama ben de 45x40 modeli var xradesin. Ocak ayından beri kullanıyorum. Dikişlerinde herhangi bir sorun yaşamadım. 3-4 kere yıkamama rağmen yüzeyinde de herhangi bir deforme yok.

Geri