Öneri Ipad Air M3 Alınır mı

m3 işini çok rahat görür bence proya gerek yok ama ben olsam m4 air alırdım daha güncel ve aktif olarak kullandığım bi tablet ben 60hz ekrana alışığım ondan hiç batmıyor ki zaten gayet akıcı illa prof. iş yapacağım ve ekran çok önemli diyorsan pro alabilirsin ama diğer türlü her işinde air kat kat daha yeterli en azından paran cebinde kalır
m4 air kadar kötü bir ikili yok, 5 kuruş para vermem öyle tablete
o ekranla o işlemci tüm parçaları değişen tofaşa w16 bugatti motoru koymak gibi bir şey

Son düzenleme:
air m3 var 1 yıldır monitöre bağlıyorum kullanıyorum pc gibi çok güzel tablet bence en güncel m4 air alabilirsin.

air m3 var 1 yıldır monitöre bağlıyorum kullanıyorum pc gibi çok güzel tablet bence en güncel m4 air alabilirsin.
güzel işlemcisi var m4 air evet de o ekranın kalitesizliği vs hiç sevmiyorum ya. m2 pro sence güç konusunda sıkıntı çıkartır mı?

sadece hz farklı değil m2 proda miniled var
ipad pro m4 buldum 11inç 256gb 37kya veririm dedi. cihaz apple tarafından değişimle gelmiş. devir 17 mi ne satıyor. model numarası NVV83QA/A sanırım türkiye cihazı değil. bi sıkıntı yaratır mı sizce?

ipad pro m4 buldum 11inç 256gb 37kya veririm dedi. cihaz apple tarafından değişimle gelmiş. devir 17 mi ne satıyor. model numarası NVV83QA/A sanırım türkiye cihazı değil. bi sıkıntı yaratır mı sizce?
türkiye cihazı değilse garanti yok
yd cihaza 37k verir misin

Geri