🔥İndirim Ultra 5 225f RTX 5060 Sistem 42.999 TL!

Artık çok üzücü halde bu sistemlerin fiyatları. Mayıs ayından beri biraz daha uyguna olur mu olmaz mı diye diye 45klık sistem oldu 75k 🤬

50kya 7500fli sistemler var. Şimdi işlemci upgrade edin diyorlar. Hangisi daha mantıklı?
Yani İntelde hemen hemen aynı performansı veriyor ileride yükseltme fikirleriniz varsa AMD tarafı mantıklı ama yinede fazladan 7000 vermeye gerek var mı bilemiyorum.

Yazın başında 55K ya 7500F 9070XT almadığımıza çok pişman olucağız gibi. Bu fiyatlar ciddi arttı.

Şu anda en ucuz DDR5 RTX 5060 sistem 47.499 TL'ye satılıyor. Direk en ucuz DDR5 sistem ise ARC B580'li 45 bin TL bir sistem. Bu piyasada gayet iyi sistem.

SSD'yi Corsair, soğutucuyu Fazeon A3120TRA seçin.

Zamanında saçma sapan şeyler demek yerine herkese "önünüzde fırsat varken değerlendirin, piyasanın ne olacağı belli olmuyor" dediğim için kendimle gurur duyuyorum ve sistem alacak olan kardeşlerimiz varsa eğer şunu hızlıca değerlendirmesini tavsiye ediyorum.
En ucuz RTX 5060 fiyatları;
Eyvallah reis, aldık kuzene 2 haftadır bakıyorduk 50k civarlarındaydı saolasın

Render icin önerir misiniz? alınır mı?

Sadece 1 hafta önce aynı sistemin 5070 lisini 60k ya aldım. Fiyatlar inanılmaz derecede artıyor. Ayrıca ram özellikleri 6400mhz cl32 idi

Geri