PlayStation 5 Slim Almak İstiyorum En İyi Neresidir

Sadri

80+
Reaksiyon skoru
89
ben sahibindende sercom diye bir yerde gördüm 29600 lira falan trendyolda falan 34k civarı sizce nereden alayım

Bende alma arefesindeyim. FLY Technology en çok önerilen ancak fiyatı diğerlerine göre pahalı. Diğer pazar yerlerinin yorumları da karışık, iyi de var kötü de. Teknoloji ürünleri zaten kumar ancak no-name bir yerden de almak istemiyorum. Durumlar şöyle: Paraf kartta 1.5k iade var ona göre taksitlere baktım

İdefix - 5 taksit
  • Brava Tech -> 33K
  • DJİHUB-> 33K
  • FLY Technology -> 33.6k

Trendyol 9 taksit
  • FLY Technology -> 36k
  • Başakşehir AWM ->36k

Amazon 9 taksit
  • Kafkasda -35.2K
  • Zitek Bilişim 35.7k

Hocam valla sağolun başakşehir awm için de iyi diyolar flytech biraz kutu hasarlı oluyomuş ezik ürün yolluyorlarmış ben baya baktım da zitek bilişim nasıldır acaba

Hocam valla sağolun başakşehir awm için de iyi diyolar flytech biraz kutu hasarlı oluyomuş ezik ürün yolluyorlarmış ben baya baktım da zitek bilişim nasıldır acaba
Kahraman konsol da iyidir 2 tane ps5 imi ordan aldım orayada bakabilirsin

Amazon üzerinden REDURA'dan aldım 9 taksit 34k

ben sahibindende sercom diye bir yerde gördüm 29600 lira falan trendyolda falan 34k civarı sizce nereden alayım
Ankarada Yaşıyorsan FLY Teknoloji Ankara Firması Magzasından gidip elden alabilrisiniz daha uyguna alırsın

En iyi yer = en ucuz & en çok taksit imkanı sunan yer. (Tabi satıcı yorumları önemli)
İthalatçı garantili olduktan sonra al birini vur ötekine. Sana kapalı kutu geldiği sürece bir şey değişmez, öyle gelmediyse zaten direkt iade.
Kolay bozulan cihazlar değiller bunlar.
Bendeki Zitek mesela.

Geri