14900k Dan 9950x3d Ye Geçiş 128 MB 144 MB Cache Olayı ?

tray işlemci alırsanız muhattabınız aldığınız adam olur kutulu olursa direkt firmayla muhattap olursunuz bunda şaşıracak bir şey yok
İster kutulu ister kutusuz olsun muhattap olacağın kişi Garanti Firması dır ürünle beraber gelir veyahut internet sitesinden indirirsin.

İster kutulu ister kutusuz olsun muhattap olacağın kişi Garanti Firması dır ürünle beraber gelir veyahut internet sitesinden indirirsin.
Tray işlemci son kullanıcı alsın diye yapılmış bir şey değil hocam Kutulu alırsan direkt AMD ya da intelle işini çözebilirsin. kutulu işlemcinin garantisi bile daha fazla.

Tray işlemci son kullanıcı alsın diye yapılmış bir şey değil hocam Kutulu alırsan direkt AMD ya da intelle işini çözebilirsin. kutulu işlemcinin garantisi bile daha fazla.
Ttay almaya devam etsinler ben her daim kutulu başkan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatta iletişime geçtiğiim mailleştiğim kişide sordu box mu tray mı diye ona göre yönlendiriyo

Ttay almaya devam etsinler ben her daim kutulu başkan

hatta iletişime geçtiğiim mailleştiğim kişide sordu box mu tray mı diye ona göre yönlendiriyo
sana bir şey diyim mi Tray olduğu halde yardımcı olmaya çalışmaları bile iyi bir şey ama 13 14. nesil full destekteler. hala 2 sene garantim var benim 2023 te aldım

sana bir şey diyim mi Tray olduğu halde yardımcı olmaya çalışmaları bile iyi bir şey ama 13 14. nesil full destekteler. hala 2 sene garantim var benim 2023 te aldım
Öyle tabi iyi bi yerden alınırsa onlard ailgileniyo ben dfs den aldım adamlar gönderin yardımcı olalım dediler ki işlemcim bozuk bile değildi belki yine bu anakart pini mevzusuydu. İntele gönderdim doğrudan 3 güne gönderdiler açıp bakmamışlardı bile işlemciyi bence hiç denemeden gönderiyolar yenisini çünkü ellerine ulaştı bi saat içinde yenisi kargolandu

Ben şimdi yine intele ulaşsam işlemci bozuk desem yine yenisi gelir diye düşünüyorum büyük hizmet

Bu kartlar sadece OC üzerine kurulu olduğundan dibini sıyırma kartları

external clock generator / eCLK var bu kartta

5ghz kilitli 7800x3d alıp fantazisine clock kasmak

6000mhz cl26 kit alıp cl26'dan da düşürmeye çalışmak yada 8000'e 40cl ram alıp 8000'e 36cl denemek hatta daha da sıkmak vs vs

Alıp tak çalıştır bol pırtlu dolu kart olsun kaliteli besleme premium kart olsun zengin işi expo bas iyi donanımla birde curve yap +clock var kart iyi zaten halleder' vs tychon bu tip kart değil :)
Beniö donanım iyi dostum kart daha indirime girdi iptal ettim 19k dan aldım şimdi hali hazırda z790 apex kullanıyorum oc kartları seviyorum uğraşırken bi grup rami patlattım acemilikten öyle 19 dan da bu kart beleş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,283
Üyeler
202,557
Son üye
scarem
Geri