- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben zaten ekran kartını bir müddet kullanma kafasındayım ilk hedefim tabi 32gb ram ama 4 5 ay sonrasında 5070 çekerim diyorım siz ne dersiniz değer mi bide ekran kartını 5060 yapma fikri var ama fiyatlar yerinde durmuyor aşırı pahalı ve tek yerden almak istiyorum ya itopya ya incehesapsöylediğin oyun basit bir oyun hocam herhangi bir ekran kartıyla oynayabilirsin bütçeni bilmiyorum ama indirimleri takip ederek güzel ekrantları alabilirsin 9060xt 16gb vs gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kasa gereksiz pahalı olmuş gibi biraz kısabilirsin anakartta aynı şekilde anakartı 650m-r indirebilirsin bütçe açmak için 7500f ile daha uyumlu olur açılan bütçeyle de 9060xt 16gb alabilirsen seni uzun bir süre götürür cuma günü incehesapta indirim gecesi oluyor orayıda takip et
Hocam bu sisteme ne diyorsunuz alınır mısöylediğin oyun basit bir oyun hocam herhangi bir ekran kartıyla oynayabilirsin bütçeni bilmiyorum ama indirimleri takip ederek güzel ekrantları alabilirsin 9060xt 16gb vs gibi
kasa gereksiz pahalı olmuş gibi biraz kısabilirsin anakartta aynı şekilde anakartı 650m-r indirebilirsin bütçe açmak için 7500f ile daha uyumlu olur açılan bütçeyle de 9060xt 16gb alabilirsen seni uzun bir süre götürür cuma günü incehesapta indirim gecesi oluyor orayıda takip et
Ekler
Son düzenleme: