❌İndirim Bitti! MSI Pro X870e-S Evo Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 8.099 TL

HB üzerinden bu satıcıdan aldım ve bugün teslim edildi. Bir sorun yok gibi duruyor. Henüz daha işlemciyi vs takmadım ama bir sorun gözükmüyordu. Sıfır ürün gibi, işlemci koruması yerindeydi pinlerinde de bir eğilme vs yok. İnşallah önümüzdeki haftasonu kasayı toplayacağım. O zaman daha garanti bir bilgi verebilirim ama bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

HB üzerinden bu satıcıdan aldım ve bugün teslim edildi. Bir sorun yok gibi duruyor. Henüz daha işlemciyi vs takmadım ama bir sorun gözükmüyordu. Sıfır ürün gibi, işlemci koruması yerindeydi pinlerinde de bir eğilme vs yok. İnşallah önümüzdeki haftasonu kasayı toplayacağım. O zaman daha garanti bir bilgi verebilirim ama bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Sıfır kapalı kutu muydu eğer öyleyse sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ben şahsen

Sıfır kapalı kutu muydu eğer öyleyse sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ben şahsen
Gigabyte eagle x870 wifi7 iade edip bunu aldım. Sıfır kapalı kutu derken nasıl oluyor bilmiyorum ama ikisi de aynıydı. Kutunun kendisinde bir iz veya bir bant yoktu. Anakartın içinde olduğu plastiğin ağız kısmında küçük bant vardı ikisinde de. Gigabyte'ı amazondan aldığımdan dolayı 0 kapalı kutudur demiştim bu da aynısı çıkınca sıfırdır diye düşündüm. Ekstra kontrol etmem gereken bir şey var mı?

Bu videoyla birebir aynıydı. 0 kapalı kutuydu yani.

Ben satıcıya güvenemedim ya. zm teknoloji satıcısında stok vardı, şimdi de onlinealisverisyap satıcısında stokta mevcut. Ufak bir araştırmayla her iki satıcının da aynı kişi olduğunu öğrendim. Bir o mağazadan bir bu mağazadan stok giriyor. Ne yapılmaya çalışıldığını da anlamadım açıkçası.

Hayırlı olsun hocam.

bu anakartın 8000 tl satılmasına imkan yok işin içinde bir şey var.

Ben satıcıya güvenemedim ya. zm teknoloji satıcısında stok vardı, şimdi de onlinealisverisyap satıcısında stokta mevcut. Ufak bir araştırmayla her iki satıcının da aynı kişi olduğunu öğrendim. Bir o mağazadan bir bu mağazadan stok giriyor. Ne yapılmaya çalışıldığını da anlamadım açıkçası.

Hayırlı olsun hocam.
Soru cevapta da ürün yok demiş dolandırıcı olma ihtimali yüksek gibi alanlarada ne kargolar bilemem dikkat edin

Ekler

• IMG_3438.webp
    IMG_3438.webp
    71 KB · Hit: 19
Soru cevapta da ürün yok demiş dolandırıcı olma ihtimali yüksek gibi alanlarada ne kargolar bilemem dikkat edin
Fiziksel olarak işyeri mevcut, birçok pazaryerinde aynı isimle mağazaları var dolandırıcı diyemeyiz ama ne kadar kurumsallar, olası sorunlarda, iadelerde vs ne kadar yardımcı oluyorlar bilemiyorum. Fatura kesiyorlar mı, ürün yetkili servis garantili mi bunların açığa çıkması gerek. Her şey yolundaysa çok iyi fiyat fırsatı.

Hocam üsteki yorumda cevapladığım kısımda bir kullanıcı iki mağazanın aynı kişiye ait olduğunu söyledi mağazalardan birinin n11 soru cevabında ürün stoklarımızda mevcut değil yazmış yani olmayan ürünü süreki mağazalarında ilana koyup sonra iptal ediyor önceki yorumları okursanız görürsünüz

Geri